- 4,556
- 818
- 113
Ben odul istemedim suan evet tabiki odul icin takip ediliyor ama totemimde odul olmayacakti neden onyargili yaklastin.Gerek yok dostum geçen rolldede ödülünü aldın. Bu gelirse de kimseye bişey yok rastgele
Ben odul istemedim suan evet tabiki odul icin takip ediliyor ama totemimde odul olmayacakti neden onyargili yaklastin.Gerek yok dostum geçen rolldede ödülünü aldın. Bu gelirse de kimseye bişey yok rastgele
OhooooGerek yok dostum geçen rolldede ödülünü aldın. Bu gelirse de kimseye bişey yok rastgele
Maçı bulamadım bileGerek yok dostum geçen rolldede ödülünü aldın. Bu gelirse de kimseye bişey yok rastgele
Beklentiye girme diye dostumBen odul istemedim suan evet tabiki odul icin takip ediliyor ama totemimde odul olmayacakti neden onyargili yaklastin.
Bol sans gsli
Bugun icin mi beklentiye girmeyim hicbir zaman icin mi?Beklentiye girme diye dostum
Charlotteye oynaticam ona sanırım beklentin yoksa gönül olarak destek verebilirsin kardeşimBence sen iyi bir insansiin gecen gun kuponun gelseydi tum foruma odul verecektin. Lakin beni sevmediysen macini takip etmeyebilirim. Ben dicektim ki gol gelirse charlotte oynar misin nba izlicektim hemde senin kuponu takip edeyim istedim
Sorun değil, yine de gönülden bol şans diliyorum. Umarım tutturursunCharlotteye oynaticam ona sanırım beklentin yoksa gönül olarak destek verebilirsin kardeşim
Kardeşim bu kadar tribe girmene gerek yok bence. Seni bu hayatta çok üzerler iyi forumlarBugun icin mi beklentiye girmeyim hicbir zaman icin mi?
Net. 3 tane atıcazYarın çakıyor muyuz yüzde yüz
Usta Kocaeli için dedimki net 3.0 sonra pişman oldum 1.0 olsun bizim olsun fenerede cakicaz ama az kaldı 1 hafta sabretsinlerNet. 3 tane atıcaz
Analize gerek yoktu, düz bir soruydu. Neyse, başarılar.Kardeşim bu kadar tribe girmene gerek yok bence. Seni bu hayatta çok üzerler iyi forumlar
Rahat ol Okan bu fırsatı kaçırmazUsta Kocaeli için dedimki net 3.0 sonra pişman oldum 1.0 olsun bizim olsun fenerede cakicaz ama az kaldı 1 hafta sabretsinler
Oysa Galatasaray hiç penaltı kullanmazMaçı izlerken elimde çay vardi kırmızı penaltı görünce fırlattım bunlara ders vermemz gerek acayip kıl oldum
geçmiş olsun emre@Daimon reis başaramadık kilit
Ben sana bişey söyliyim mi maç 0-1 ken dedim fenere verirler bu maçı kırmızı+penaltı jokeriyle.dediğim gibi oldu ama aptal menerbahcem son dk golü yedi 🤣🤣🤣Oysa Galatasaray hiç penaltı kullanmaz