- 34,139
- 18,143
- 113
Anaaa 0-3 tü buraya yazayım diye geldim 1-2 olmuş nasıl oldu
Yaaa Knka ne alaka o fenerde olurHakem golü iptal etmesinin hemen ardından gs gol yiyince ayakları titriyordur şu an ben naptım diye gsye penaltı çıkabilir
Zannetmiyorum kanka hakeme talimat verilmiş zaten bu maç berabere biter iptal ettiği gole baksana yunusun arkasına düşüyo birde topHakem golü iptal etmesinin hemen ardından gs gol yiyince ayakları titriyordur şu an ben naptım diye gsye penaltı çıkabilir
Gsde de olur.Yaaa Knka ne alaka o fenerde olur
Harbi çok garip olay bak açıklama olarak diyecekler defans oyuncusunu ileri götürüyor hareketlendiriyor dicekler, kenarda Volkan Demirel izliyor adam itiraz bile etmiyor posizyonh izlemesine rağmen ula karşı takım teknik direktörü ve fenerli bu adam itiraz etmiyor ama neyse 😂 İlahş adalete güveniyoruzZannetmiyorum kanka hakeme talimat verilmiş zaten bu maç berabere biter iptal ettiği gole baksana yunusun arkasına düşüyo birde top
E hani artık böyle ofsayt olmayacaktı tamamen vücudu rakibi geçince öyle değil miydiEkli dosyayı görüntüle 960223
bu nasıl ofsayt
Bu maç berabere falan bitmez ne panik yaptınız la sakin olun az gs üçü atacak.Zannetmiyorum kanka hakeme talimat verilmiş zaten bu maç berabere biter iptal ettiği gole baksana yunusun arkasına düşüyo birde top
E hani artık böyle ofsayt olmayacaktı tamamen vücudu rakibi geçince öyle değil miydi
Bu maç berabere falan bitmez ne panik yaptınız la sakin olun az gs üçü atacak.
O dünya kupasında yürürlüğe girecekE hani artık böyle ofsayt olmayacaktı tamamen vücudu rakibi geçince öyle değil miydi
E hani artık böyle ofsayt olmayacaktı tamamen vücudu rakibi geçince öyle değil miydi
OkO dünya kupasında yürürlüğe girecek