- 26,605
- 12,576
- 113
tahir ban mı yedi?Bol sans dicem de maclari kankam verdi galiba
tahir ban mı yedi?Bol sans dicem de maclari kankam verdi galiba
Bilmiyom kitahir ban mı yedi?
Henüz değil kardeşimtahir ban mı yedi?
Resmen rezillikkkkkUlan Tommy senin vereceğin bahsi mikim kardeşim 2.5 üst dedi 1 bile çıkmadı Lecce maçını ben ekledim neyse ceza kesildi şuan burda yoksun ama 3k hesabına eklendi
bana dese 0.5 alt demiştimResmen rezillikkkkk
Kardesim bunlar beceremiyo kazanmak istiyosan eger dm atabilirsin ucretsiz kupon paylasimlarimiz kisa sureligine aktiftirUlan Tommy senin vereceğin bahsi mikim kardeşim 2.5 üst dedi 1 bile çıkmadı Lecce maçını ben ekledim neyse ceza kesildi şuan burda yoksun ama 3k hesabına eklendi
Kardo beni şunlardan kurtar bi de ücretsiz diyosun bunlar kazancın yarısına çöküyorlar 🤣🤣Kardesim bunlar beceremiyo kazanmak istiyosan eger dm atabilirsin ucretsiz kupon paylasimlarimiz kisa sureligine aktiftir
Tenis oynayan erkek için sözü duydun sanırım kardeşim hshwhshOlur mu üstadımız derin analiz yapmış tahir gibi baksana 🤣🤣 @tahir1603
yara yazmış kupon yara olduOlur mu üstadımız derin analiz yapmış tahir gibi baksana 🤣🤣 @tahir1603
DjdkkdkdkxmsksnzjwmskskskwkdndjdOlur mu üstadımız derin analiz yapmış tahir gibi baksana 🤣🤣 @tahir1603
Ohaaaaa diyorum nası lan 🤣🤣🤣Tenis oynayan erkek için sözü duydun sanırım kardeşim hshwhsh
Akinim keyifler yerinde belli ki meze olduk konularaaaaDjdkkdkdkxmsksnzjwmskskskwkdndjd
Kazanc olsa da cokseler full zararlar dkkdkdKardo beni şunlardan kurtar bi de ücretsiz diyosun bunlar kazancın yarısına çöküyorlar 🤣🤣
Kardeşim bizde birileriyiz bilgi iceriden mabadda yanma da varmış duyumlarima göre hshshdOhaaaaa diyorum nası lan 🤣🤣🤣
pusshxhsshhshs türkiye mi sandın yeri komikti ahshshsOlur mu üstadımız derin analiz yapmış tahir gibi baksana 🤣🤣 @tahir1603
Sen guluyosun diye gardasim benim canimsinAkinim keyifler yerinde belli ki meze olduk konularaaaa
Uzun uzun analiz sonrasi kayip fena kopardı dkdkdkdkdkdpusshxhsshhshs türkiye mi sandın yeri komikti ahshshs
Çok güzel tahminlerim var istemezsin sanırım amaSen guluyosun diye gardasim benim canimsin
hemde 3 golden kayıp hahshshshhshUzun uzun analiz sonrasi kayip fena kopardı dkdkdkdkdkd