Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling snnemre | Sponsor Başkan 💎 Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,341
33,775
113
Uyuyordum Kral Bak o Oğuzhan'ın yazdığı şey nokta atışı yapmış öyle adamlar çok tehlikeli adamlardır kendine tehlikelidir bize değil de bizim gibiler yemez
Muro seninde alacağın olsun sana defalarca para gönderdim geçen atayım dedim dm den konuştuk vardiya alıyorum bi yarım saate sende iban at dedim tersledin atacak adam direk atar diye işimize gelmeyince hemen silip atarsınız ayıp bu yaptığın inancın olsun 250’lazım kod kazancını çekicem dedin 800 atacaktım 6800 vardı o anda hesapta yazık ne diyim ben yinede seni severim dost hayırlı sabahlar..

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,049
8,144
113
Hadii arabe son dakikaya bırakma evlat

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,156
39,379
113
Muro seninde alacağın olsun sana defalarca para gönderdim geçen atayım dedim dm den konuştuk vardiya alıyorum bi yarım saate sende iban at dedim tersledin atacak adam direk atar diye işimize gelmeyince hemen silip atarsınız ayıp bu yaptığın inancın olsun 250’lazım kod kazancını çekicem dedin 800 atacaktım 6800 vardı o anda hesapta yazık ne diyim ben yinede seni severim dost hayırlı sabahlar..
Kral biz paranın peşinde olsaydık seni terslemezdim biz adamlığın peşindeyiz dm at diyorsun bana atıyorum kendin diyorsun daimat Biz demiyoruz Hani gönder atıyoruz demeyi sonra diyorsun ki Muro vardiya alacağım vardiyeden sonra atayım Ya s****** öyle parayı yanlış anlama Zamanında gelmeyen Paranın a**** koyayım işin gücün rast gitsin Kral bir iki sefer atmışlığın var inkar etmem ama böyle şeyleri de sevmem atan adam zaten anında atar yani vardiye alacağım bilmem ne yani bu şekilde ben sevmem böyle şeyler uyuz oluyorum 2 dakikanı almaz yani atan adam zaten atar işin gücün rast gitsin Kral

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,341
33,775
113
Kral biz paranın peşinde olsaydık seni terslemezdim biz adamlığın peşindeyiz dm at diyorsun bana atıyorum kendin diyorsun daimat Biz demiyoruz Hani gönder atıyoruz demeyi sonra diyorsun ki Muro vardiya alacağım vardiyeden sonra atayım Ya s****** öyle parayı yanlış anlama Zamanında gelmeyen Paranın a**** koyayım işin gücün rast gitsin Kral bir iki sefer atmışlığın var inkar etmem ama böyle şeyleri de sevmem atan adam zaten anında atar yani vardiye alacağım bilmem ne yani bu şekilde ben sevmem böyle şeyler uyuz oluyorum 2 dakikanı almaz yani atan adam zaten atar işin gücün rast gitsin Kral
Helali hoş olsun, diyorum yine seni severim olsun yine ardına bakmadan fazlasıyla desteklerim. Ama Oğuzhan haklı felan yazman şaşırttı açıkçası neyse hayırlı sabahlar gardaşlık kendine iyi davran

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Flex olmuş

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,156
39,379
113
Helali hoş olsun, diyorum yine seni severim olsun yine ardına bakmadan fazlasıyla desteklerim. Ama Oğuzhan haklı felan yazman şaşırttı açıkçası neyse hayırlı sabahlar gardaşlık kendine iyi davran
Ya ben bunu sevmiyorum kardeşim Bir iki sefer Adam bana para atmış Burada bir tane teneke daha vardı isim vermek istemiyorum 100 lira sigara parası atıyordu bir iki üç sefer attı hesap hareketlerine bakıp atabilirim buraya hiç sıkıntı yok ondan sonra ben de ters düşünce yok ben sana para attım yok böyle bilmem ne ya böyle söyleyecekseniz hiç atmayın sanki zorla para istemişiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...