- 26,155
- 27,420
- 113
Ömer çok yakışıklısın kardeşimDimi dimi her hafta gördüğüm mistik rüya para yok diye denemedim iyiki denememisim yoksa gidermis
Ömer çok yakışıklısın kardeşimDimi dimi her hafta gördüğüm mistik rüya para yok diye denemedim iyiki denememisim yoksa gidermis
Düşenin dostu olmazmış onu öğrendik dost iyi değilmiÇok erken düşmüşsün ömercik
Serdar ortaç bile görmemiştir bu rüyaları nasıl hipnoz oluyorsakDimi dimi her hafta gördüğüm mistik rüya para yok diye denemedim iyiki denememisim yoksa gidermis
Daha yeni mi öğrendin bunuDüşenin dostu olmazmış onu öğrendik dost iyi değilmi
Abi senin karizmanın yanında ediliyorum o yüzden senden uzak duruyorum kusura bakma .dÖmer çok yakışıklısın kardeşim
Burdakileri kardeşten ötedir bir saat dırdır kavga ederler iki dakika sonra beraber roll takip ederlerDüşenin dostu olmazmış onu öğrendik dost iyi değilmi
Adamsın seni seviyorumAbi senin karizmanın yanında ediliyorum o yüzden senden uzak duruyorum kusura bakma .d
Biliyorum biliyoruzdur ama işte lanet olsun içimizdeki insan sevgisineDaha yeni mi öğrendin bunu
Eyv abi sende seviliyorsun.Adamsın seni seviyorum
Eyvallah kardom ben de sana karşı boş değilim10 - 10 basınca 2-3 kayipta sıkıntılı duruma geçilebiliyo biliyoruz birbirimizin niyetini lafım şaka duygularımız ciddili![]()
Bu ne oğlum forumda herkesle sevişiyorsun iyice yollu oldun jdjdjAdamsın seni seviyorum
Görüşürüz kankam Allaha emanet ol hayırlı işler tekrarEyvallah kardom ben de sana karşı boş değilim
Ömer harbi temiz çocuk kanım ısındı ona çok hiç bir beklentisi olmayan biri 2 kişiden fazlası gruba girer senle Ömer yeterli hahdhddsBu ne oğlum forumda herkesle sevişiyorsun iyice yollu oldun jdjdj
Tam bir hayvansınÖmer harbi temiz çocuk kanım ısındı ona çok hiç bir beklentisi olmayan biri 2 kişiden fazlası gruba girer senle Ömer yeterli hahdhdds
Sağol abi böyle düşünmen beni mutlu etti ben kaçar Allah'a emanetÖmer harbi temiz çocuk kanım ısındı ona çok hiç bir beklentisi olmayan biri 2 kişiden fazlası gruba girer senle Ömer yeterli hahdhdds
Ayıptır böyle şeyler erkek adamsınızEyvallah kardom ben de sana karşı boş değilim
İltifat algılarim bunuTam bir hayvansın
Ömer çok iyi bir adamdı ezel filminde var ya 😄😄😄Ömer harbi temiz çocuk kanım ısındı ona çok hiç bir beklentisi olmayan biri 2 kişiden fazlası gruba girer senle Ömer yeterli hahdhdds
Seni de sevelim mi yakışıklıAyıptır böyle şeyler erkek adamsınız