- 2,811
- 1,236
- 113
E ben demedim miRafık ben ne dedim
E ben demedim miRafık ben ne dedim
Ayıp ediyorsunakgül şimdi bunu 2 yıl söyler durur 😂 😂 😂
şaka şaakaAyıp ediyorsun
kesene bereket kral gecen güzel olsun bol şanslar arkadaşlar@akgul383 @ctnbilgi @qguzh4nn0 dostlar dmden iban atın. Takip edicek arkadaşlar varsa devam edicem rolle
Kardeşim kesene bereket@akgul383 @ctnbilgi @qguzh4nn0 dostlar dmden iban atın. Takip edicek arkadaşlar varsa devam edicem rolle
Eyv kardesm@akgul383 @ctnbilgi @qguzh4nn0 dostlar dmden iban atın. Takip edicek arkadaşlar varsa devam edicem rolle
kesene bereket başkan bol şans@akgul383 @ctnbilgi @qguzh4nn0 dostlar dmden iban atın. Takip edicek arkadaşlar varsa devam edicem rolle
geldim reis devam edelim kaçırdım rol ü tebrikler@akgul383 @ctnbilgi @qguzh4nn0 dostlar dmden iban atın. Takip edicek arkadaşlar varsa devam edicem rolle
Kankam başta vardın sana da atıcaktım ama sesin soluğun çıkmadı. Şimdi bi daha başlıyoruz başka siteye attım geçmesini bekliyorumgeldim reis devam edelim kaçırdım rol ü tebrikler
Bol şans4. Adımdan devam
çalışıyordum dost işten çıktım eve geldim şimdiKankam başta vardın sana da atıcaktım ama sesin soluğun çıkmadı. Şimdi bi daha başlıyoruz başka siteye attım geçmesini bekliyorum
burdayım reis4. Adımdan devam
Bol bol sanss4. Adımdan devam