- 20,789
- 22,547
- 113
Adam dağıtıyor reis biran sinirle demiş veriyor işte üç kuruş para kazanmış hepsini dağıtsın mı çocuk Allah aşkına biraz ılımlı olunKanka kimseye ödül yok yazdığını okudum var mı başka bilmem gereken bisey
Adam dağıtıyor reis biran sinirle demiş veriyor işte üç kuruş para kazanmış hepsini dağıtsın mı çocuk Allah aşkına biraz ılımlı olunKanka kimseye ödül yok yazdığını okudum var mı başka bilmem gereken bisey
sen aç gardaşımm rolÖdül yoksa , ödül varsa sonra yapalım arkadaş vermeyeceğim dedi diye demiştim.
Önyargılı olma rollingi ortasında zaten dağıtım yaptım. Yaptıklarına bak 5 kuruş için millet birbirine giriyo konuşmaları okumadın mıKanka kimseye ödül yok yazdığını okudum var mı başka bilmem gereken bisey
La bas git embesil yoksaydım seni normalde etiketlendiğim yere yorum yazdın diye gördüm yürü git belanı başkasından bul boş piknik tüpü seniSende gt varsa o telefondaki engeli kaldr bak nasil klavye delikanlisi olmadigimi gostereym sana 😂😂
Bol şans3. Adımda Ödül alan arkadaşlar bu kupon gelirse 500er lira da size verelim
Yaa Hakkkk
Ekli dosyayı görüntüle 918596
arkadaslar harbi ayıp ediyorsunuz ya bu konu salça dan buraya nasil geldi amk yapmayın bu kadar hakaret edecek birsey yokSanane lan at penisi benim ne yazıp yazmadığımdan aç köpek toton yiyorsa gelirsin paranın iti seninle hiç tartışamam yaşının adamı değilsin özürlü herif
Sakin olunÖnyargılı olma rollingi ortasında zaten dağıtım yaptım. Yaptıklarına bak 5 kuruş için millet birbirine giriyo konuşmaları okumadın mı
Ben uğraşamam kavga çıkıyor hem para vereceksin hem küfür yiyeceksin sıkıntı 😂sen aç gardaşımm rol
Sakin ol laaSanane lan at penisi benim ne yazıp yazmadığımdan aç köpek toton yiyorsa gelirsin paranın iti seninle hiç tartışamam yaşının adamı değilsin özürlü herif
Uyuycam kankam eyvallah 🙏Gitte uyu
Sinyalci muptezel seni klavye erkegii seni 😂😂La bas git embesil yoksaydım seni normalde etiketlendiğim yere yorum yazdın diye gördüm yürü git belanı başkasından bul boş piknik tüpü seni
La onunla alakası yok @haylan06 ile benim aramda konuştuk zaten dostumuzun konu kirlenmesin dedik kapattık diğer andaval bozdu bütün konuyuarkadaslar harbi ayıp ediyorsunuz ya bu konu salça dan buraya nasil geldi ama yapmayın bu kadar hakaret edecek birsey yok
kral valla gerek yok yapmayın etmeyinBen uğraşamam kavga çıkıyor hem para vereceksin hem küfür yiyeceksin sıkıntı 😂
knka sen rol ac vaktin varsaAdam dağıtıyor reis biran sinirle demiş veriyor işte üç kuruş para kazanmış hepsini dağıtsın mı çocuk Allah aşkına biraz ılımlı olun
Sende dm at kankaSakin olun
Boşver Emre kapattır konuyu gitsinÖnyargılı olma rollingi ortasında zaten dağıtım yaptım. Yaptıklarına bak 5 kuruş için millet birbirine giriyo konuşmaları okumadın mı