Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling snnemre | Sponsor Başkan 💎 Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,940
17,807
113
Ben uğraşamam kavga çıkıyor hem para vereceksin hem küfür yiyeceksin sıkıntı 😂
La gardasm sinyallci adamiz hepimiz okey eyvallah hayatin kanunu bu bunada okeyiz.ama adam her konun sonuna gelip lakadana atlayp bole.yapiyor.deli oluyorum bide klavye delikanlisi hepsi arkasndan sovdukleri adamlara kanki.diyolar iyice kan beynime.ckiyor

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,357
33,777
113
@snnemre dostum hakkını helal et kusura bakma taş attı edepsiz sıska,. Yoksa karşılık vermezdim hiç kaale alınacak bir insan değil hayırlı sabahlar.

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,105
8,221
113
Neyse arkadaşlar boşverin gitsin

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,431
3,339
113
La gardasm sinyallci adamiz hepimiz okey eyvallah hayatin kanunu bu bunada okeyiz.ama adam her konun sonuna gelip lakadana atlayp bole.yapiyor.deli oluyorum bide klavye delikanlisi hepsi arkasndan sovdukleri adamlara kanki.diyolar iyice kan beynime.ckiyor
Reis sizin aranız iyiydi sanki

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,940
17,807
113
Beyler inctiigim.kirdigim.kimse varsa affola ✋

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,724
5,753
113
Hahahha 😂😂😂
Gel başla sende gel bir char yapalım sana bayağı bir özlem çekiyorsun belli
Köye tam yerleşim de baslicam zaten 😀. Kalktım bi sigara içim foruma girim dedim. 56-69 karışık en iyisi etliye sütlüye karışmamak. Tam buraya bir nova, meteor atacan dağılacaklar

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
Köye tam yerleşim de baslicam zaten 😀. Kalktım bi sigara içim foruma girim dedim. 56-69 karışık en iyisi etliye sütlüye karışmamak. Tam buraya bir nova, meteor atacan dağılacaklar
Charı getirip 3 skill yere bir vuracam yemin ederim ki sana mesajlar bile Duman olur 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...