- 24,047
- 8,141
- 113
tamam uzatma la
Senin gbi yuzsuz kopekmym ben kufur ettigim.adamlari girtlagima kadar almaya 😂😂
Senin gbi yuzsuz kopekmym ben kufur ettigim.adamlari girtlagima kadar almaya 😂😂
Sil şu mesajları yeter daha fazla yazışmayın modlar da aktif değil kitleniyorlar konuyuTüüüü pislik herif bas git şu yorumunu okudum ya aç köpek seni bir daha benim ile alakalı bir
Şey konuşma az gururun varsa o arkadaş dediğin bile seninle görüşmüyor..
Rol hediyesi için adam vuruyorlar buradaKöye tam yerleşim de baslicam zaten 😀. Kalktım bi sigara içim foruma girim dedim. 56-69 karışık en iyisi etliye sütlüye karışmamak. Tam buraya bir nova, meteor atacan dağılacaklar
La tartışmayınSenin gbi yuzsuz kopekmym ben kufur ettigim.adamlari girtlagima kadar almaya 😂😂
Dayıcım hadi dmden küfürleşin salın burayıSenin gbi yuzsuz kopekmym ben kufur ettigim.adamlari girtlagima kadar almaya 😂😂
Araya kaynıyıcan kaç kaçRol hediyesi için adam vuruyorlar burada
🤣Araya kaynıyıcan kaç kaç
Kanka ben ne alaka adam Oğuzhan ile tartışıyor beni neden katıyorsun biz iki kelime konuştuk bitti gitti 😏yaw yine ne oldu fear haylan daha dün sabah içki muhabbeti yapmadık mı kardeşim şimdi ne oldu da aranız bozuldu 1 günde
A ettigim kufurlerin dmsini ataym foruma istersen klavye delikanlisi 😂😂😂 ac oglum.engeliLa sen nasıl 38 yaşında adamsın valla gram beyin yok ettiği kelimelere bak kime küfür etmişimde yalakalık yapmışım adi herif 1k fazladan para atmam için boşnak sakisi çektin 30 kere özür diledin.
Biz arada sevişiyoruz onunla sonra barışıyoruz ahhasjjdyaw yine ne oldu fear haylan daha dün sabah içki muhabbeti yapmadık mı kardeşim şimdi ne oldu da aranız bozuldu 1 günde
La Oğuzhan daha bes besA ettigim kufurlerin dmsini ataym foruma istersen klavye delikanlisi 😂😂😂 ac oglum.engeli
QhahhahajasBiz arada sevişiyoruz onunla sonra barışıyoruz ahhasjjd
son sayfaları okumadım en başta senle fear tartısıyodu ondan yazdım konu kapandıysa sorun yokKanka ben ne alaka adam Oğuzhan ile tartışıyor beni neden katıyorsun biz iki kelime konuştuk bitti gitti 😏
Tm sustum ola senn icinLa Oğuzhan daha bes bes
naptın kuponlarıson sayfaları okumadım en başta senle fear tartısıyodu ondan yazdım konu kapandıysa sorun yok
cektım oynamadım dallastan sonranaptın kuponları
Doğru diyor yeter
haylan gardaşıma gönülden for veriyorum 😍