- 42,357
- 33,777
- 113
Ben saldım kanka zaten valla parmaklarımı yorduğuma değmez o bana laf etmese ve konu sahibine ben sesimi çıkarmazdım hiç elleşmeden konudaydım..
Ben saldım kanka zaten valla parmaklarımı yorduğuma değmez o bana laf etmese ve konu sahibine ben sesimi çıkarmazdım hiç elleşmeden konudaydım..
oynama oynama boşvercektım oynamadım dallastan sonra
Hakikaten yeter dostlar ayıp yaptığınız valla ayıp
Gardasm.bana.dm.atsana bi sana zahmet
Şu adama saygınız olsun azıcıkHakikaten yeter dostlar ayıp yaptığınız valla ayıp
Aferin iyi oldu şimdi 50 kişi geribildirim atmıştır ikinizide banlarlar , daha önce yaşadığınız şeyler gerek yoktu özelden girseydiniz birbirinizeBen saldım kanka zaten valla parmaklarımı yorduğuma değmez o bana laf etmese ve konu sahibine ben sesimi çıkarmazdım hiç elleşmeden konudaydım..
O nasıl yazı la hesap ver acc deseydin bari@makina123 lol yükledim hesap ver
kanka sinirim bozuldu boş hesapta oynuyoruz yav sarmıyoO nasıl yazı la hesap ver acc deseydin bari
ahahha
Kardesim kusura bakma tekrardan lakin konuya arkadas gelene kdr konuda bir tane kotu birsey yoktu sinsice sinyal atan adam her zaman tehlikeli adamdir habern olsun benden sana dost abi tavsiyesi ✋Hakikaten yeter dostlar ayıp yaptığınız valla ayıp
Forumda nasıl sinyal atıyonuz laKardesim kusura bakma tekrardan lakin konuya arkadas gelene kdr konuda bir tane kotu birsey yoktu sinsice sinyal atan adam her zaman tehlikeli adamdir habern olsun benden sana dost abi tavsiyesi ✋
gece gece güldürme yaav 🤣🤣salçalı makarna yaptım yorumları okuyorum cok eğlenceli![]()
Gerek yoktu sağlık olsun. Dmden halledebilirsiniz sorununuzuKardesim kusura bakma tekrardan lakin konuya arkadas gelene kdr konuda bir tane kotu birsey yoktu sinsice sinyal atan adam her zaman tehlikeli adamdir habern olsun benden sana dost abi tavsiyesi ✋
🚨🚨🚨Forumda nasıl sinyal atıyonuz la
Birileri hala takiptee 😂😂😂😂Dakika 64 hadi arabee
Ayıp ediyorsun yarım bırakmam kimseyiBirileri hala takiptee 😂😂😂😂