- 711
- 197
- 83
Sa
Robin hood Baylan jsjsjuss@akgul383 sal rollingi DM açık IBAN at dostum keyfine bak sonra 🙏
uykusuzluktan oluyor bunlarPuahahaa hala fark sayan var konuda 😜😜😜
Dost yine ismini bilmediğimiz slotlardan almışsın paraları 😂@akgul383 sal rollingi DM açık IBAN at dostum keyfine bak sonra 🙏
Ben ms sanıyordum dost 😂😂Puahahaa hala fark sayan var konuda 😜😜😜
Say say kanka güzel sayıyodun 🤣🤣Ben ms sanıyordum dost 😂😂
24 farkla bitti😂Say say kanka güzel sayıyodun 🤣🤣
2 haftadır çalışmıyorum uyku düzenim rezil bi şekilde olduğu için çok dalginim tebrikler bu aradaSay say kanka güzel sayıyodun 🤣🤣
Sağol kanka işin makarasındayız valla çok dağıtım yaptım seni de görürdüm de zaten çok bişey kalmadı bi dahakine inşallaha2 haftadır çalışmıyorum uyku düzenim rezil bi şekilde olduğu için çok dalginim tebrikler bu arada
Yok yok onun için demedim dost tebrikler sevindimSağol kanka işin makarasındayız valla çok dağıtım yaptım seni de görürdüm de zaten çok bişey kalmadı bi dahakine inşallaha
Düşüncen için sağol yinedeSağol kanka işin makarasındayız valla çok dağıtım yaptım seni de görürdüm de zaten çok bişey kalmadı bi dahakine inşallaha
Çok yaratıcısın kanki 🤣 soyismimSayın Emre mi Sanane Emre mi o baştaki snn nedir hala çözemedim
Kısaltma kanks ifşa mı edeyim burda adımı soyadımı anonim takılıyoruzSnn diye soyadı mı olur reis 🤔
Tamam bulacam onu 🕵🏻Kısaltma kanks ifşa mı edeyim burda adımı soyadımı anonim takılıyoruz
Sherlock holmes 😎😎Tamam bulacam onu 🕵🏻