Yapma ve zaten anlaman lazım verdiği yüksek kazançtanOlduk reis
Dayı adam telegramdaki Ekremabi sohbet grubunun moderatörlerinden birinin hesabını kopyalamış beni aradı bizim eski sponsor dedi güvenilir dedi namussuza söyledim bak öğrenciyim yurt param aç kalırım diye sorun etme dedi 1000 TL için kanını satar bunlarYapma ve zaten anlaman lazım verdiği yüksek kazançtan
Lan Şikayetvar sitesine bi uğra ondan sonra paylaş milletin günahına gireceksin belki adamlar şebeke 2 gün aç kaldım ben amk okuldaDüzgün konuş ağzını topla sensin adi herif ben sordum sadece üye olunmu dedim yoluna bak çık git konudan
Sen para yatırmadan önce baksaydın o konulara niye sazan gibi atıyorsunLan Şikayetvar sitesine bi uğra ondan sonra paylaş milletin günahına gireceksin belki adamlar şebeke 2 gün aç kaldım ben amk okulda
Lan at kafası ben yatırdığım zaman 1 tane şikayet vardı işine bak kendin gibi bonusları paylaşıp milletin günahına girmeSen para yatırmadan önce baksaydın o konulara niye sazan gibi atıyorsun
İyi olmuş kaptırmışsınLan at kafası ben yatırdığım zaman 1 tane şikayet vardı işine bak kendin gibi bonusları paylaşıp milletin günahına girme
Ödemez yapma yanariz1000 TL yatiim istiyor öder mi bilmiyorum ama sanmıyorum da siz ne diyorsunuz sitelerin piri olmuş adamlar var belkide öderler bilmiyorum
Ödedimi bakiye 90bin olduArkadaşlar 6 gündür çekimim ödenmiyor bu sitede bunu paylaşan da onlar kadar adi ki bile bile paylaşıyor Ekli dosyayı görüntüle 961350
Yav kardeşim ne gerek üni öğrencisi adamsın nasıl inanırsınHem de yurt paramı yatırdım Üniversitesinin yurdundan kovulmam an meselesi 2 gün aç kaldım bunlar yüzünden
İyi Forumlar.. 🔐@Daimon konu kilit