- 6,261
- 1,044
- 113
Bol şans kurutalım
Bol şans kurutalım
Geçmiş olsun düzelir umarım. Kafamda maç yok genelde Ezbere oynuyorum. Ama dün Gençlerbirliği ile Eyüpspor banko gibi bir şeydi 2.50 küsur oranları vardıVarsa söyle maçın sorun yok vakit geçiriyoruz 8 tane icra var.stres atıyorum kafam hasta bunalımdayim zaten
Bu bonus zaten yüksek orana da oynatmıyor acaip bişey bende stres atıyorum kâr edersek ne mutluGeçmiş olsun düzelir umarım. Kafamda maç yok genelde Ezbere oynuyorum. Ama dün Gençlerbirliği ile Eyüpspor banko gibi bir şeydi 2.50 küsur oranları vardı
bol şansArkadaşlar selamlar, tümbet bonusu alacağım. Ancak %100 hoşgeldin bonusu alabiliyorum. Yatırım tutarı ve bonus 10kat çevrim var. Maksimum 1000 TL basılıyor. Toplam 10.000 TL için 10.000 TL bonus 20.000 TL kasa 200.000 TL çevrim. 1000 TL den 200 adet kupon gerekiyor. Arka arka kuponlar paylaşacağım. Güvendiğiniz en az 1.30 oran maç olursada söyleyin ona da 1000 gireriz. En son çevrim bitirip kâr edersek tutara göre toplu çekiliş yaparız. Maksat vakit geçirmek. Saygılar iyi pazarlar.
Ekli dosyayı görüntüle 971495@Passion90
2,5 alt almıştı o maça sorun olabilir belki aynı maçDost bilbao maçına İy 0.5
Yeterli ustaMaçlar bitene kadar mola
Aynı maça girmiyor rejected hata atıyor otomatik2,5 alt almıştı o maça sorun olabilir belki aynı maç
Full yeşillensin bee
Kral en az 1k Yatirima alınıyor de mi bu bonus?Aynı maça girmiyor rejected hata atıyor otomatik