- 19,480
- 3,982
- 113
Siz dinlenin bn şu italya sırplara gol attırym15 dakka kuponlar sonuçlansin mola
Siz dinlenin bn şu italya sırplara gol attırym15 dakka kuponlar sonuçlansin mola
Kayıp mı?Çekler attı malesef
Ewt 1.5 alt demiştii 1-1 oldu 90 da aqKayıp mı?
Sendemi aldin la bunuAbi Porto maçına bak ya . Avs 2 yi atar dedim ama aynı maça oynanmıyor
Yok dayı. Takip ediyorum .Sendemi aldin la bunu
O kadar çok kupon var ki kafa gidiyorAha italya iy 1.5 üst wonn 2.90 oran vardı aq
Valla bn futbolu takip ediyorm akraba diğerlerinden pek anlamıyormO kadar çok kupon var ki kafa gidiyor
Ben kendi verdiğim maçları takip ediyorum onda bile zorlanıyorum akraba 😂Valla bn futbolu takip ediyorm akraba diğerlerinden pek anlamıyorm
La bu nasıl bonus akraba kaç kat çeviyorun bu bonusu adam sabhtanberi oynuyor daha 119 bin cevrim varmış bu bonus eziyetBen kendi verdiğim maçları takip ediyorum onda bile zorlanıyorum akraba 😂
200 tane kupon yapması lazım işte . 😂 Sabahtan beri buradayız 😂 Soner eskiden beri arkadaşım olur . Destek veriyoruzLa bu nasıl bonus akraba kaç kat çeviyorun bu bonusu adam sabhtanberi oynuyor daha 119 bin cevrim varmış bu bonus eziyet