- 2,541
- 2,988
- 113
Hemen bakalımvillareal ilk yarılarda genelde gol atıp yiyen bir takım dilersen dene şansını
Hemen bakalımvillareal ilk yarılarda genelde gol atıp yiyen bir takım dilersen dene şansını
Zaten Max 1000 TL bastırıyor ama aynı kupondan 5 tane yapabilirsin yani 5 k birden basamiyorsun ama 5 tane 1 k Lik kupon yapabiliyorsun aynı maça aynı orana buda tek maça 5 k basmış gibi olur tek maç takip edersin tutarsa 5 kupon içerde gibiAbi tıklıyorum. Reject bişeyler çıkıyor hata veriyor. Şartlar da diyor ki 1000 TL basabilirsiniz
Kombine kupon yap 3000 TL basabiliyorsunÖyle olsa basacam 5 5 5 5 de basmıyor.
Hemen bakalım
Oynamışız oynamıyorvillareal ilk yarılarda genelde gol atıp yiyen bir takım dilersen dene şansını
BakalkmZaten Max 1000 TL bastırıyor ama aynı kupondan 5 tane yapabilirsin yani 5 k birden basamiyorsun ama 5 tane 1 k Lik kupon yapabiliyorsun aynı maça aynı orana buda tek maça 5 k basmış gibi olur tek maç takip edersin tutarsa 5 kupon içerde gibi
Kombine 3 k basılıyorÖyle olsa basacam 5 5 5 5 de basmıyor.
bol şanslar dostum umarım gelirOynamışız oynamıyor
Yok onuda yeniyir kombinede yapsan 1 k malesefKombine kupon yap 3000 TL basabiliyorsun
%100 Hoşgeldin Bonus Kural ve Şartları:Zaten Max 1000 TL bastırıyor ama aynı kupondan 5 tane yapabilirsin yani 5 k birden basamiyorsun ama 5 tane 1 k Lik kupon yapabiliyorsun aynı maça aynı orana buda tek maça 5 k basmış gibi olur tek maç takip edersin tutarsa 5 kupon içerde gibi
Beynim durdu artık 😂
Ben konu başında yazdım uzun maraton 200 kupon lazım yeterki tutsunBeynim durdu artık 😂
Ben takılıyorum sana gardaşım . Sen kazanda beynimiz yansın 😂Ben konu başında yazdım uzun maraton 200 kupon lazım yeterki tutsun
Vakit geçiriyoruz şuan bende bilmiyorum takip etmek de zor ilk yarı gole girioz bakalımBen takılıyorum sana gardaşım . Sen kazanda beynimiz yansın 😂