- 2,541
- 2,988
- 113
Kaybeden maçları düşünme . Dediğin gibi her maçı bilsek kral olurduk gardaşımEkli dosyayı görüntüle 971734
Her yerden bişey izlioz kafam durdu bugün ama kafam iyi dağıldı. Yani 1milyon kazanma hedefim yok hem kumar stresi atıyoruz hemde para kazanırsak iyi olur. 55 kupon da kasamiz iyi bazı maçlar bok yoluna gitti ucunda
Acele etme çık bi hava al gelEkli dosyayı görüntüle 971734
Her yerden bişey izlioz kafam durdu bugün ama kafam iyi dağıldı. Yani 1milyon kazanma hedefim yok hem kumar stresi atıyoruz hemde para kazanırsak iyi olur. 55 kupon da kasamiz iyi bazı maçlar bok yoluna gitti ucunda
BulamadımCopiapo - Union San Felipe şili maçı ilk yarı 1.5 üst olabilir
Handikap girecektim girmedi Real 6 Hamdi vardi93-95 Real
şili 2. ligdi belki açmamıştır tümbet. başka kafama yatan olursa yazarım belki değerlendirirsin.Bulamadım
Tommy WONNNAltta yazdım kanka
Yani sabah beri oynuyoruz 20 bin üstüne cikamadikKasa 13840 bekleyen 6 çevrim 57
Fena bonus değil zaman geçirmelik bol sansArkadaşlar selamlar, tümbet bonusu alacağım. Ancak %100 hoşgeldin bonusu alabiliyorum. Yatırım tutarı ve bonus 10kat çevrim var. Maksimum 1000 TL basılıyor. Toplam 10.000 TL için 10.000 TL bonus 20.000 TL kasa 200.000 TL çevrim. 1000 TL den 200 adet kupon gerekiyor. Arka arka kuponlar paylaşacağım. Güvendiğiniz en az 1.30 oran maç olursada söyleyin ona da 1000 gireriz. En son çevrim bitirip kâr edersek tutara göre toplu çekiliş yaparız. Maksat vakit geçirmek. Saygılar iyi pazarlar.
Ekli dosyayı görüntüle 971495@Passion90
Kral para için alınacak bonus değil ama vakit geçirmeklik hedefim 10 yatırım yaptım 30 felan çekersen faturalar var 2 ay gecikmeli onları ödersem yeter 10 borç aldık zatenFena bonus değil zaman geçirmelik bol sans
Kanka Real maçında olaylar çıkmışGüzel tercih
Onun için dedim bende başarılar diliyorumKral para için alınacak bonus değil ama vakit geçirmeklik hedefim 10 yatırım yaptım 30 felan çekersen faturalar var 2 ay gecikmeli onları ödersem yeter 10 borç aldık zaten