Cano eleman lazimmi oteleAntalya'ya gel güzel bi otelde çalışıyorum ağirlarim seni dost🥲
Cano eleman lazimmi oteleAntalya'ya gel güzel bi otelde çalışıyorum ağirlarim seni dost🥲
TebriklerBölünmüyor diye biliyorum daha 13 bileni bile görmedim
Aynen havuz sistemi varBu arada 14 bilenler arasında 100k bölünüyor bilgin olsun 100 alacam diye umutlanma
Sitelere güven olmaz yalandan 50 60kisi çıkarır ödülü öyle böler umarım yanılırımBölünmüyor diye biliyorum daha 13 bileni bile görmedim
teşekkürler abim sanada iyi bayramlarcan abim şeker tadında bayram diliyorum sana ve tüm sevdiklerine 🤞
İlklerin şampiyonunu🍾🍾Bölünmüyor diye biliyorum daha 13 bileni bile görmedim
14 bılen en baba 2 kısıdırBölünmüyor diye biliyorum daha 13 bileni bile görmedim
Ödül dağılımları 14 bilene 100 k ise 14 bilen çıkmaz mümkün değil vbette bile çıkmıyordu.Bölünmüyor diye biliyorum daha 13 bileni bile görmedim
Gel lazım benim bölüme 40 k maaşCano eleman lazimmi otele
Kral kazanırsan benide gorurmusunYapma sakin ol😂
teşekkürler abicimteşekkürler abim sanada iyi bayramlar
Ciddenmi iyi dostum öyleyse bayramdan sonra hemen gelimGel lazım benim bölüme 40 k maaş
bizim şansımıza 18 kişi bilmiştir biz üstüne para veririz adam borcunu kapatsın diye ahahahÖdül dağılımları 14 bilene 100 k ise 14 bilen çıkmaz mümkün değil vbette bile çıkmıyordu.