- 23,316
- 8,054
- 113
Valla ben geçen yazdım da bana cevap vermedi20 bin mesaj olmuşum başkanı bir ziyaret ediyim bakalım kutudan ne çıkacak
Benden istemesinde 😁😁
Valla ben geçen yazdım da bana cevap vermedi20 bin mesaj olmuşum başkanı bir ziyaret ediyim bakalım kutudan ne çıkacak
Benden istemesinde 😁😁
Gecen ıstedım 250 trx attı20 bin mesaj olmuşum başkanı bir ziyaret ediyim bakalım kutudan ne çıkacak
Benden istemesinde 😁😁
Meto dayının Küçük Emrah parçası aklıma geldiTüm dostlara gelsin
dşdşdşdşrşdşrşf@spiderman spi spii derman 😀
Elmas sayın az abi en az 2 lazim20 bin mesaj olmuşum başkanı bir ziyaret ediyim bakalım kutudan ne çıkacak
Benden istemesinde 😁😁
şuan şeker gibidir bayram dolayısıyla şansını dene ahhaah20 bin mesaj olmuşum başkanı bir ziyaret ediyim bakalım kutudan ne çıkacak
Benden istemesinde 😁😁
Dost sen ne geziyorsun buradaşuan şeker gibidir bayram dolayısıyla şansını dene ahhaah
20 bin mesaj ödülü bu sanırım 250₺ puahahElmas sayın az abi en az 2 lazim
artık ödül vermiyor elmas sistemine geçtiğimiz için 😁Valla ben geçen yazdım da bana cevap vermedi
20 kbya özeli bilmiyom abi normalde 2 k ya 250 2.5 50020 bin mesaj ödülü bu sanırım 250₺ puahah
Adam parasını çeksin kardeşim cebine koysun borcu harcı varNba var gece denenır
o değilde neredeyse aynı dönemde üye olmuşuz devre sayılırız biz20 bin mesaj ödülü bu sanırım 250₺ puahah
Onları 2-3 kez yedim abim20 kbya özeli bilmiyom abi normalde 2 k ya 250 2.5 500
İnşallah bölünme muhabbeti doğru değildirAdam parasını çeksin kardeşim cebine koysun borcu harcı var
Vay badim benimo değilde neredeyse aynı dönemde üye olmuşuz devre sayılırız biz
ben denedim 😃şuan şeker gibidir bayram dolayısıyla şansını dene ahhaah
Çokmus yaa20 bin mesaj ödülü bu sanırım 250₺ puahah
Öyle bişeymi varmış 🤣20 bin mesaj olmuşum başkanı bir ziyaret ediyim bakalım kutudan ne çıkacak
Benden istemesinde 😁😁