- 1,075
- 842
- 113
Yok çekiliş yapmicam da aklımda isimleri belirledim zatenBncede cekilis artii kime çıkarsa
Yok çekiliş yapmicam da aklımda isimleri belirledim zatenBncede cekilis artii kime çıkarsa
Kafalar birrSaat 12 olunca panel sahibiyle panel çalışanları hesap mutabakatı yaparlar 15 20 dk sonra işleme alirlar
Kesene bereketYok çekiliş yapmicam da aklımda isimleri belirledim zaten
paylaş knka meraktan ölürüzYok çekiliş yapmicam da aklımda isimleri belirledim zaten
aklım gider aklına 🥰Yok çekiliş yapmicam da aklımda isimleri belirledim zaten
Şimdiden tebrikler kral, kazancın daim olsun.Yok çekiliş yapmicam da aklımda isimleri belirledim zaten
Belliyse ben yokum demekki o isimler arasindaYok çekiliş yapmicam da aklımda isimleri belirledim zaten
Benn meselaa🤣Konuya sonradan gelen dostlar neden çekiliş olsun diyorsunuz😂😂
Sen yoksun dost “bayram bonusları sürekli güncel” konusunda takılabilirsinpaylaş knka meraktan ölürüz
En güzeliYok çekiliş yapmicam da aklımda isimleri belirledim zaten
en guzeli kavga dogus olmazYok çekiliş yapmicam da aklımda isimleri belirledim zaten
Casivera sponsoru olduğum site tahirimSon Mac da geldi mi hangi site de Toto yasal mi
İnş ihtiyacı olana verirsin kemikleşmiş kadroya vermede 😄😄🔥Yok çekiliş yapmicam da aklımda isimleri belirledim zaten
Dost toplasan 7 8 kişi vardii @akgul383 @TestoHaylan06 ver onlar halleder konu içindeki maçlar bittikten sonra gelip yazanlar başta bulunmadıkları için çekiliş isterlerYok çekiliş yapmicam da aklımda isimleri belirledim zaten