- 6,756
- 2,911
- 113
Bol şanslar dostAynen bende gelmesini istemiyorum 500 sıkıntı olur ödemezler belki 100 öderler ama
Bol şanslar dostAynen bende gelmesini istemiyorum 500 sıkıntı olur ödemezler belki 100 öderler ama
Adam Norveç kadınlar liginde tulum çıkarmış Norveç acilen oturma izni falan vermeli bu adama aqModum kupon yok Toto etkinliği onu atıyorum
500k gelse öyle yaparım da ben 100k ya göre konuştum biraz borçlar var onları oducem biraz da dağıtım yapicam kalan banaİnşallah gelir abi gelirse bence sana kalmış ama 50 kişi 1 k yapsan iyidir 500 k gelirse tabi sana kalmış yine
Yatırım çok var ya500 u nam salmak için öder 3-5 güne yayıp.
Yatırım varsa sorun teşkil etmez. Şans seninle olsun
Bol şanslarİki sitede Toto etkinliğine katıldım 14 maç bildim 100k garanti son maç kaldı oda gelirse 500k kazanicam site öderse @Shellac izniniz olursa ufak bir dağıtım yapicam
slotdayda benimde var yatırım çekim sıkıntı olmadı bu zmana kadarYatırım çok var ya
Ödenir o zaman.Yatırım çok var ya
Uzatma da sayılıyor ST kazanmasin yeter benim için 500 ödemezlerYatmaya devam bu maç uzatma olsun çocuklar
Ödül sabit mi dost kişi sayısına göre paylaşılmıyor değil miYatırım çok var ya
Sana neden kalıyo onu anlaamdkm ouajaj500k gelse öyle yaparım da ben 100k ya göre konuştum biraz borçlar var onları oducem biraz da dağıtım yapicam kalan bana
uzatma saymiyolar diye biliyomUzatma da sayılıyor ST kazanmasin yeter benim için 500 ödemezler
Yok ödül sabit promosyonlarda öyle yazıyor ister oyna ister çek kafana göreÖdül sabit mi dost kişi sayısına göre paylaşılmıyor değil mi
Bol sanslar dostİki sitede Toto etkinliğine katıldım 14 maç bildim 100k garanti son maç kaldı oda gelirse 500k kazanicam site öderse @Shellac izniniz olursa ufak bir dağıtım yapicam
kupon 14 te kalsın diye duamı ediyoz biz şuan bunuda gördük yaUzatma da sayılıyor ST kazanmasin yeter benim için 500 ödemezler
15 te 14 yapıyorum bırak da biraz kalsın bayrami güzel geçirelim😂Sana neden kalıyo onu anlaamdkm ouajaj
400u ne çabuk gözden çıkardın olm bırak gelsin ödemezse zaten 100u de ödemez ama öderse misssUzatma da sayılıyor ST kazanmasin yeter benim için 500 ödemezler
Nice 0.5 gol üst düşünkupon 14 te kalsın diye duamı ediyoz biz şuan bunuda gördük ya