- 33,184
- 12,373
- 113
Haydi nice bol şams
Dost ben senden gelecek dağıtıma göre yeğenlere harçlık vericem sabah o yüzden önemliAga 1 kere kazanmıştım maçlar bittikten yarım saat 1 saat falan sonra geçmişti hesaba
Hani sulu boya alıp bizim duvara badana yapacaktınDost ben senden gelecek dağıtıma göre yeğenlere harçlık vericem sabah o yüzden önemli
harcliktami verion lenDost ben senden gelecek dağıtıma göre yeğenlere harçlık vericem sabah o yüzden önemli
Dk 70 muro başkan kâr olmazsa nam olur gelir elbet devrimci gücümüzün karşında hiç bir site duramazSen dediysen ödeme kesin gelir
Aga aklımda 2 kişi var @Bomber ve @TestoHaylan06 gerisini seçeriz burdanDost ben senden gelecek dağıtıma göre yeğenlere harçlık vericem sabah o yüzden önemli
Bayram sabahına ayakkabıcılar acıkmıAga 1 kere kazanmıştım maçlar bittikten yarım saat 1 saat falan sonra geçmişti hesaba
Emperyalizmin karşısında dimdik duruyoruz 😂Dk 70 muro başkan kâr olmazsa nam olur gelir elbet devrimci gücümüzün karşında hiç bir site duramaz
kesene bereket sıkı takipteyimAga aklımda 2 kişi var @Bomber ve @TestoHaylan06 gerisini seçeriz burdan
Sen çekimini sorunsuz yap da gerisi pek de önemli değilAga aklımda 2 kişi var @Bomber ve @TestoHaylan06 gerisini seçeriz burdan
Bende daha tras bile olmadım elbise zaten hiç almadım perişanım takipteyimAga aklımda 2 kişi var @Bomber ve @TestoHaylan06 gerisini seçeriz burdan
Hallederiz dost 100 kişi şikayet açarızSen dediysen ödeme kesin gelir
Tamam dost kesene bereketAga aklımda 2 kişi var @Bomber ve @TestoHaylan06 gerisini seçeriz burdan
yeterAga aklımda 2 kişi var @Bomber ve @TestoHaylan06 gerisini seçeriz burdan
Eyvallah kardeşim mevzu ne bilmiyorum ama kesene bereket düşünmen yeterAga aklımda 2 kişi var @Bomber ve @TestoHaylan06 gerisini seçeriz burdan
Tras olamadın zaten artık elbiseleride eski kıyafetlerini giyBende daha tras bile olmadım elbise zaten hiç almadım perişanım takipteyim