- 2,030
- 681
- 113
Bol şans kralİki sitede Toto etkinliğine katıldım 14 maç bildim 100k garanti son maç kaldı oda gelirse 500k kazanicam site öderse @Shellac izniniz olursa ufak bir dağıtım yapicam
Bol şans kralİki sitede Toto etkinliğine katıldım 14 maç bildim 100k garanti son maç kaldı oda gelirse 500k kazanicam site öderse @Shellac izniniz olursa ufak bir dağıtım yapicam
Her site ödemez o miktarlarıSt etiinne kazanırsa 500k ödül oluyor ama çekimde sorun çıkartabilir diye tereddüt içindeyiz
Aynen öyle st yenmesin yeter ne oluyorsa olsun 100k garanti öderler benceŞimdi yensin diye mi yenilsin diye mi bekliyoruz bana soracak olursanız yenilsin 100k iyidir 500k ya her türlü risk var ama 100 k tutarsa bankodur![]()
Bencede 100 er k dan 200 k güzel para 100 bile güzel para şahsım adına konuşuyorum aylık geliri 250 bin olan vardır.. ona birşey diyemem bizler fakiriz.Yenilsin abi aza tamah etmek gerekir
Ağaç dalıhoca bitir be ağzındaki düdük değilmi senim
canlıyada ayak yap tüh ya de 15 kaçtı deAynen öyle st yenmesin yeter ne oluyorsa olsun 100k garanti öderler bence
İnşallah dostAynen öyle st yenmesin yeter ne oluyorsa olsun 100k garanti öderler bence
Valla sen yaparsın sana inanıyorum aman attırma yakma adamı 😆Valla haylanım ben attıracaktım evlatlara spiderman attırma bunlar 500 ödemez dedi bende durun dedim mecbur
200k çeksem çok rahatlıyorum borçlar açısından o yüzden bana ilaç olur harbi Bayramı yaşarım 😂Bencede 100 er k dan 200 k güzel para 100 bile güzel para şahsım adına konuşuyorum aylık geliri 250 bin olan vardır.. ona birşey diyemem bizler fakiriz.
Ayn de öyle abiBencede 100 er k dan 200 k güzel para 100 bile güzel para şahsım adına konuşuyorum aylık geliri 250 bin olan vardır.. ona birşey diyemem bizler fakiriz.
Dana da kesılır sabah200k çeksem çok rahatlıyorum borçlar açısından o yüzden bana ilaç olur harbi Bayramı yaşarım 😂
ekmek banasım geldi ama evde ekmek yok iste200k çeksem çok rahatlıyorum borçlar açısından o yüzden bana ilaç olur harbi Bayramı yaşarım 😂