- 1,825
- 1,579
- 113
Hadi iyisin başkanım balkon konuşması ne zamanAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
Hadi iyisin başkanım balkon konuşması ne zamanAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
Hadi gözün aydın kardeşim 25 ide çekseydin keşke bildiğin yerden devam ederdinAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
sorma ateş gibi içeriSicakk İzmir yer aktii
Sıra var kardeşim15 kisi saydım ben hepsi aklımda hisse verdim yeter ki dağıt desinnn
İyi eklemiş hemen tebriklerAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
çok haklı testo taylanHadi gözün aydın kardeşim 25 ide çekseydin keşke bildiğin yerden devam ederdin
Öder sponsor benim rahat ol dostAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
Sen JoJoyu ne yaptın dağıtım geldimi 😁çok haklı testo taylan
Aşırı nem var bunaltiliyorsorma ateş gibi içeri
roll açtık hikmet yatırdı sağ olsunSen JoJoyu ne yaptın dağıtım geldimi 😁
Yok gelecek dimi @halil889* 🤣Sen JoJoyu ne yaptın dağıtım geldimi 😁
Havaleyle çektim kripto yoktu 25 kalsın oynucam zannetsinler 75 göndersinler de 25 önemli değil 😂Hadi gözün aydın kardeşim 25 ide çekseydin keşke bildiğin yerden devam ederdin
1.20 oran iy 0.5 golden yttım 2.yarı dk 55 maç 3 0 oldu gitti paraYok gelecek dimi @halil889* 🤣