- 56,883
- 16,595
- 113
Kesene bereket versin inşallah 🙏🏻 kazancın daim olsunAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
Kesene bereket versin inşallah 🙏🏻 kazancın daim olsunAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
Geçmiş olsun dost1.20 oran iy 0.5 golden yttım 2.yarı dk 55 maç 3 0 oldu gitti para
Gözün aydın dostAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
sinsice ama tuttumHavaleyle çektim kripto yoktu 25 kalsın oynucam zannetsinler 75 göndersinler de 25 önemli değil 😂
Sıkıntı yok dost ben arkada cozdurmeye çalışıyorum site sahibi eskiden evini boyadığım bir ahbap çıktıAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
30k ana para kayıptı onu kurtarayım dedim 18k oldu jojo battım yoksa 2 3 kisi rol açardıkGeçmiş olsun dost
MantikliHavaleyle çektim kripto yoktu 25 kalsın oynucam zannetsinler 75 göndersinler de 25 önemli değil 😂
umarim gelirHavaleyle çektim kripto yoktu 25 kalsın oynucam zannetsinler 75 göndersinler de 25 önemli değil 😂
25 ide gelince çekersinHavaleyle çektim kripto yoktu 25 kalsın oynucam zannetsinler 75 göndersinler de 25 önemli değil 😂
Yarın o sebili alın yoksa gelmemSıkıntı yok dost ben arkada cozdurmeye çalışıyorum site sahibi eskiden evini boyadığım bir ahbap çıktı
Gelir gelir ihtiyarumarim gelir
Ödemezse beni bul ben parani vercemHavaleyle çektim kripto yoktu 25 kalsın oynucam zannetsinler 75 göndersinler de 25 önemli değil 😂
bi el at sunu cekelim la deveciGelir gelir ihtiyar
Alirrr rahat olNormalde 5 dakikada beklemeye alırdı 15 dakika oldu almadılar
Aynen öyle yapicam25 ide gelince çekersin
F5 asıl reıs bosluk bırakmaNormalde 5 dakikada beklemeye alırdı 15 dakika oldu almadılar