- 11,852
- 10,429
- 113
inanılmaz bi acemilik30k ana para kayıptı onu kurtarayım dedim 18k oldu jojo battım yoksa 2 3 kisi rol açardık
inanılmaz bi acemilik30k ana para kayıptı onu kurtarayım dedim 18k oldu jojo battım yoksa 2 3 kisi rol açardık
Canın sağolsun ve sağlık olsun30k ana para kayıptı onu kurtarayım dedim 18k oldu jojo battım yoksa 2 3 kisi rol açardık
Sabır başkanım kolaymı muro başkan cekim yapıyorNormalde 5 dakikada beklemeye alırdı 15 dakika oldu almadılar
25 1.80 orana çak gelirse onuda cekHavaleyle çektim kripto yoktu 25 kalsın oynucam zannetsinler 75 göndersinler de 25 önemli değil 😂
Gelir başkanım rahat olNormalde 5 dakikada beklemeye alırdı 15 dakika oldu almadılar
Slotday için biraz fazla bir miktarNormalde 5 dakikada beklemeye alırdı 15 dakika oldu almadılar
Raul himenez napiyorrrinanılmaz bi acemilik
Attım yazıyorum şimdi siteye ihtiyarbi el at sunu cekelim la deveci
Buyur dost burada fikir alışverişinde bulunabilirsininanılmaz bi acemilik
KardeşiimSlotday için biraz fazla bir miktar
len benim bonusu diomAttım yazıyorum şimdi siteye ihtiyar
ne kadar şike varsa hrfiyen bulduk iy 0.5 diyoz 3 direk 0 0 iy 0.5 diyoz gol yok 55 de 3 0 oluyoinanılmaz bi acemilik
Tebrikler reisİki sitede Toto etkinliğine katıldım 14 maç bildim 100k garanti son maç kaldı oda gelirse 500k kazanicam site öderse @Shellac izniniz olursa ufak bir dağıtım yapicam
Canım reisim dostumKardeşiim
30dk genelde dost,,Normalde 5 dakikada beklemeye alırdı 15 dakika oldu almadılar
Bitti dostBol şans kral hangi maçı bekliyoruz
Adam çekim talebi verdi sen maç diyorsun 🤣🤣Bol şans kral hangi maçı bekliyoruz