200 bin liranın yüzde 35 i 1 milyon mu yapıyor...Bizim burda bir abi var.
Yüzde 35 faizli aylık sınırsız kredi veriyor.
Mesela 200 aldın 1 milyon ödersin kabulse gel
200 bin liranın yüzde 35 i 1 milyon mu yapıyor...Bizim burda bir abi var.
Yüzde 35 faizli aylık sınırsız kredi veriyor.
Mesela 200 aldın 1 milyon ödersin kabulse gel
Bende de kalmadi versemGünaydın dostlar bu ay çok açıldık maaştan geriye 60 bin tl para kaldı toplam ödemem 210 bin tl nasıl yaparız da bunun üstesinden geliriz spor mu canlı casınomu dersiniz fikirleri alalım borcları ertleme sansım sıfır malesef
Sen bu kafayla kaybedersin kb
Aviator dene ya hero ya meroGünaydın dostlar bu ay çok açıldık maaştan geriye 60 bin tl para kaldı toplam ödemem 210 bin tl nasıl yaparız da bunun üstesinden geliriz spor mu canlı casınomu dersiniz fikirleri alalım borcları ertleme sansım sıfır malesef
At bana 10k senin için 50k yapmaya çalışayım 5 kendime alırım 45 sanamuro allah çarpsın spordanda zerrei miskal kadar anlamıyorum iyimi
Şimdi daha önce kumar oynayarak kapatamadıgın borcu bu ay kapatabilecegine nasıl karar verdin bence borcuna 60 bin daha ekleyeceksin yinede şansını deneyeceksin bolşansGünaydın dostlar bu ay çok açıldık maaştan geriye 60 bin tl para kaldı toplam ödemem 210 bin tl nasıl yaparız da bunun üstesinden geliriz spor mu canlı casınomu dersiniz fikirleri alalım borcları ertleme sansım sıfır malesef
Kobe maçı var 60 baş 120 al 2,5 üstü olur Bu maç ama güvenme BanaGünaydın dostlar bu ay çok açıldık maaştan geriye 60 bin tl para kaldı toplam ödemem 210 bin tl nasıl yaparız da bunun üstesinden geliriz spor mu canlı casınomu dersiniz fikirleri alalım borcları ertleme sansım sıfır malesef
Spor oyna basket nbaGünaydın dostlar bu ay çok açıldık maaştan geriye 60 bin tl para kaldı toplam ödemem 210 bin tl nasıl yaparız da bunun üstesinden geliriz spor mu canlı casınomu dersiniz fikirleri alalım borcları ertleme sansım sıfır malesef
60 gidince gelen pişmanlıkGünaydın dostlar bu ay çok açıldık maaştan geriye 60 bin tl para kaldı toplam ödemem 210 bin tl nasıl yaparız da bunun üstesinden geliriz spor mu canlı casınomu dersiniz fikirleri alalım borcları ertleme sansım sıfır malesef
adamda ne yanlış olabilirki her ay deniz feneri gibi yardım yaparsa sağa sola telefonla aramaya yüzü olur yoksa maaşı var diye vermek kıstas değil100 küsür bin maaşı olan herkes 2 telefonla 150 bin bulabilmesi lazım, eğer bulamıyorsa ya maaşta yanlışlık vardır yada sende kusura bakma , iyi forumlar.
28 bın benım maas kural. cok sukur yetıyoradamda ne yanlış olabilirki her ay deniz feneri gibi yardım yaparsa sağa sola telefonla aramaya yüzü olur yoksa maaşı var diye vermek kıstas değil
borçlarını ödeyip kendine kalan para ile kumara girersen hiç yoktan rezil olmazsın.yeter28 bın benım maas kural. cok sukur yetıyor
20 sini eve verıyorum kural. 8 bın bana artıyor bile.borçlarını ödeyip kendine kalan para ile kumara girersen hiç yoktan rezil olmazsın.yeter
Kamu'da Mühendis misin kral?105K dostum