- 26,265
- 27,527
- 113
Barça var diyo penaltı dir umarım
Ben zenginsem vay halimize😅denizliZengin adam bile bunu derse vay halimize. Hangi şehir desin köy yumurtası da yollayim sana 😁
5 k rol actiriyon biz 500 u 5 yapmaya çalışıyoruzBen zenginsem vay halimize😅denizli
O kuponu bozsan bozum oluyor mu5 k rol actiriyon biz 500 u 5 yapmaya çalışıyoruz
kurtarmaz kardeşim onu çoğaltınca haber ver kgfdkgfdBı roll takip ettim ordsn 200 gelcek sayiliyo mu
puahahaHayır yollu
Bonustan oynadım imkansizO kuponu bozsan bozum oluyor mu
1/1 olduTwente maçında ne döndü acaba ya. Sabah kg si bile 1.30 mu neydi 1 0a bağladılar bi de erken gol oldu
O zman küsüratı 2.10 2.15 futbola atmak mantıklı İngiltere alt ligleri var bakBonustan oynadım imkansiz
hollanda şikesiTwente maçında ne döndü acaba ya. Sabah kg si bile 1.30 mu neydi 1 0a bağladılar bi de erken gol oldu
sen bi ara bi maç buşmultun ingiltere dep sürekli atıyodu öyle bişey bulmak lazımO zman küsüratı 2.10 2.15 futbola atmak mantıklı İngiltere alt ligleri var bak
1/1 olduhollanda şikesi
işte konuşmam yetiyo kanka1/1 oldu
O maç uçurdu O gun beni daha denk gelmez ki öylesen bi ara bi maç buşmultun ingiltere dep sürekli atıyodu öyle bişey bulmak lazım
Vaybe krdsm biz seni olduğu gibi sevmiştik bekurtarmaz kardeşim onu çoğaltınca haber ver kgfdkgfd