Bolsans ağzına sağlıkBu hayatta bazen olmaz ne yaparsan yap olmaz . Bütün işlerin her alanda ters gider ama bi kerede olmazmi ? Oluyor işte sen ne kadar cabalasanda denesende olmuyor.
İçimden geldiği gibi yazdım normalde bu kadar acilmam ama yatacagina olduğu gibi yaz gelirse gelir.Ekli dosyayı görüntüle 840414
bol şanslar dostumBu hayatta bazen olmaz ne yaparsan yap olmaz . Bütün işlerin her alanda ters gider ama bi kerede olmazmi ? Olmuyor işte sen ne kadar cabalasanda denesende olmuyor.
İçimden geldiği gibi yazdım normalde bu kadar acilmam ama yatacagina olduğu gibi yaz gelirse gelir.Ekli dosyayı görüntüle 840414
Bol sansBu hayatta bazen olmaz ne yaparsan yap olmaz . Bütün işlerin her alanda ters gider ama bi kerede olmazmi ? Olmuyor işte sen ne kadar cabalasanda denesende olmuyor.
Agam bol şans 🫡Bu hayatta bazen olmaz ne yaparsan yap olmaz . Bütün işlerin her alanda ters gider ama bi kerede olmazmi ? Olmuyor işte sen ne kadar cabalasanda denesende olmuyor.
Bolsans ağam ama bize değil tabi herzaman ki gibi kaybedenler klubundeyiz heyecan bile yapamadık :;:;()Agam bol şans 🫡
Arayışa devam agam vazgeçmek yok 😁🫡Bolsans ağam ama bize değil tabi herzaman ki gibi kaybedenler klubundeyiz heyecan bile yapamadık :;:;()
Ah stalleno 5 i yazsan cok iyi kupon bende ekurileri tek attim yattimBolsans ağam ama bize değil tabi herzaman ki gibi kaybedenler klubundeyiz heyecan bile yapamadık :;:;()
Bakalım yoruldukArayışa devam agam vazgeçmek yok 😁🫡
Sabah istanbul 5 de kaldık 480 liralık 2 at yazdığımız yerden gittik buraya 800 lira büyük para bayıldık oynayincada gelmiyor isteAh stalleno 5 i yazsan cok iyi kupon bende ekurileri tek attim yattim
Daha iyileri gelir umarım aga nasipBakalım yorulduk
Sabah istanbul 5 de kaldık 480 liralık 2 at yazdığımız yerden gittik buraya 800 lira büyük para bayıldık oynayincada gelmiyor iste