- 18,034
- 10,770
- 113
İyade olurMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
İyade olurMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
onu beklıuodukda 12de baslayacak dıye ayın 16 sına almıslarUruguay geldi mi
bir kupon paylaştın neler oldu :d hayırlısıayın 16 sına almıslar maçı ya
Kismetini opim senin 😁ayın 16 sına almıslar maçı ya
Gelmesi dileğiyle Kral olsun da ayın 16'lısı olsun kupon tutsun daayın 16 sına almıslar maçı ya
bir kupon paylaştın neler oldu :d hayırlısı
bozum verırse bozarım belkıde ama bozmam sanmıyom nakıt sıkıntısı cekersem belkiGelmesi dileğiyle Kral olsun da ayın 16'lısı olsun kupon tutsun da
İade olmaz net tarih belli olduğu içinİyade olur
Aynen bozma Öyle kalsın şansım öyle ise öyle gitsinbozum verırse bozarım belkıde ama bozmam sanmıyom nakıt sıkıntısı cekersem belki
Ne kusuru be, sen kazan gerisi mühim değilkb yın arkadaslar
River a bas çayını yudumla16 ya ertelendiyse iade olur büyük ihtimalle
kafana göre takıl dost nasıl istersenolan kasayı bu maça attıydım takıplik atayım bi kupon dıycemde kasa 0
olursa 10 alırız olmazda oynanır gelirse 20 alırız bekleyecez 4 gün kalmıs sunun surasında16 ya ertelendiyse iade olur büyük ihtimalle
Bol şanslar reisBuseferde paylasayım nedense paylasınca gene patates olacaz hissine kapıldım ama bakalım Ekli dosyayı görüntüle 349915
Kusura bakmayiz ne kusuruna bakicaz haddimizemi.onu bosver simdi sal bi kupon takip edelim.mumkunse ertelenmiycek maclari sec.bu arada bozum verir maclar bitsindevalla kb yın sızıde bos yere vaktınızı aldım gene![]()
kanka dedımya olan parayı bu maça attım suan 5₺lik kupon bile cıkmazKusura bakmayiz ne kusuruna bakicaz haddimizemi.onu bosver simdi sal bi kupon takip edelim.mumkunse ertelenmiycek maclari sec.bu arada bozum verir maclar bitsinde