- 18,034
- 10,770
- 113
Katıl 10 orana reis sonra mefete at banayok kanka ben hıc yatırmadım daha oraya
Katıl 10 orana reis sonra mefete at banayok kanka ben hıc yatırmadım daha oraya
10kyla girince 500 biraz küçük geliyo kanka500 ün neyi küçük 50 tlyi 20 bin yaptı adam zamanında @Hipokrat öyle deil mi dost
Yo gayet iyi hızı eskidendi o senin dediğinhesab varda cekım gec geliyo ve maç kısıtlı dıye tercıh etmıyom
eyv kankam saolasınKatıl 10 orana reis sonra mefete at bana
He max elli teleBUna sadece 50 mi basılıyor
Dört kişiye oynattim sen de oyna yarın eğlenceli olacakeyv kankam saolasın
Ya tabi orası öyle 7-8 gün önce 50 bin tlyle slot oynuyordum , rulette sayılara 300-400 basıyordum sayı başı en az. Şuan mesela bakiye kalmadı tatile gittim vs. Ama büyük oynuyoum diyip bakiye az olunca da çok risk almaya gerek yok 3-5 kere katlasan ufak orandan o 500 de sağlam kasa olur kardeş tavsiyesi kral kaybetmeni istemem10kyla girince 500 biraz küçük geliyo kanka)
bılmıyom hiç denemedim gecen bi youwınden bonusla 5k yı ındırdım tam 1günde geldi heralde o yuzden onlarda aynıdır dıye kullanmadımYo gayet iyi hızı eskidendi o senin dediğin
O kötüymüş laHe max elli tele
eyv saolDört kişiye oynattim sen de oyna yarın eğlenceli olacak
500 boru değil eğer hedefin zaten 5 k üstü ise elindeki para bonus değil zaten bonus çevirecek kadar zaten oynican haksız mıyımYa tabi orası öyle 7-8 gün önce 50 bin tlyle slot oynuyordum , rulette sayılara 300-400 basıyordum sayı başı en az. Şuan mesela bakiye kalmadı tatile gittim vs. Ama büyük oynuyoum diyip bakiye az olunca da çok risk almaya gerek yok 3-5 kere katlasan ufak orandan o 500 de sağlam kasa olur kardeş tavsiyesi kral kaybetmeni istemem
Bırak gurur yapmayı şimdi taze kaybettin canın sıkkıneyv saol
Dogru kral 50bini bile gorebilirdim o gun500 ün neyi küçük 50 tlyi 20 bin yaptı adam zamanında @Hipokrat öyle deil mi dost
doru dıyon kanka ama pespeşe surekli kupon tutturmak cok zor bı olay ılk kuponda kombınede yakalayıp ıkıtane tek tek kasa atıp bıanda yukselıp cekıyom benım taktık bu500 boru değil eğer hedefin zaten 5 k üstü ise elindeki para bonus değil zaten bonus çevirecek kadar zaten oynican haksız mıyım
Bırak gurur yapmayı şimdi taze kaybettin canın sıkkın
Prime dönemlerindi agam aen nerelerdesin gözm arıyor valla neler yaptın nasıl işler güçler düzeldi mi birazDogru kral 50bini bile gorebilirdim o gun
O bonusu kac kere cevirsbildin kardes sen?oyle konusuyorzunki sanki 2 kat cevrimli bonus.cevir cevir bitmiyor.ben cok kazandim o bonusu ama hic ceviremedim500 boru değil eğer hedefin zaten 5 k üstü ise elindeki para bonus değil zaten bonus çevirecek kadar zaten oynican haksız mıyım
Valla iyi süper analiz yapınca geliyor kuponlar kimse şike filan demesindoru dıyon kanka ama pespeşe surekli kupon tutturmak cok zor bı olay ılk kuponda kombınede yakalayıp ıkıtane tek tek kasa atıp bıanda yukselıp cekıyom benım taktık bu