Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Stncl / Frıgola

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,010
51,002
113
10kyla girince 500 biraz küçük geliyo kanka :))
Ya tabi orası öyle 7-8 gün önce 50 bin tlyle slot oynuyordum , rulette sayılara 300-400 basıyordum sayı başı en az. Şuan mesela bakiye kalmadı tatile gittim vs. Ama büyük oynuyoum diyip bakiye az olunca da çok risk almaya gerek yok 3-5 kere katlasan ufak orandan o 500 de sağlam kasa olur kardeş tavsiyesi kral kaybetmeni istemem

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
bide benım alan buz hokeyı ligler araya gırınce futbola sardık mecburen

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,034
10,770
113
Ya tabi orası öyle 7-8 gün önce 50 bin tlyle slot oynuyordum , rulette sayılara 300-400 basıyordum sayı başı en az. Şuan mesela bakiye kalmadı tatile gittim vs. Ama büyük oynuyoum diyip bakiye az olunca da çok risk almaya gerek yok 3-5 kere katlasan ufak orandan o 500 de sağlam kasa olur kardeş tavsiyesi kral kaybetmeni istemem
500 boru değil eğer hedefin zaten 5 k üstü ise elindeki para bonus değil zaten bonus çevirecek kadar zaten oynican haksız mıyım

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
1x temiz kanka atıyom 10 kyı 1 saatte 50k yapıp cekıyom 2 dk da gönderiyo bıde secenek cok betcolarda fakırken takılıyom

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
500 boru değil eğer hedefin zaten 5 k üstü ise elindeki para bonus değil zaten bonus çevirecek kadar zaten oynican haksız mıyım
doru dıyon kanka ama pespeşe surekli kupon tutturmak cok zor bı olay ılk kuponda kombınede yakalayıp ıkıtane tek tek kasa atıp bıanda yukselıp cekıyom benım taktık bu

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,023
62,490
113
O bonusu kac kere cevirsbildin kardes sen?oyle konusuyorzunki sanki 2 kat cevrimli bonus.cevir cevir bitmiyor.ben cok kazandim o bonusu ama hic ceviremedim

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,034
10,770
113
doru dıyon kanka ama pespeşe surekli kupon tutturmak cok zor bı olay ılk kuponda kombınede yakalayıp ıkıtane tek tek kasa atıp bıanda yukselıp cekıyom benım taktık bu
Valla iyi süper analiz yapınca geliyor kuponlar kimse şike filan demesin