- 8,493
- 8,210
- 113
Bol sans dost
eyv kardesım saol ıns gelırde bıseyler yaparız valla sabahtan berı sallıyom sallıyom bısey oldugu yok bunuda verıyım de kurtuluyum dedımBol sans dost
Zamana yay dost acele etme zamanla olureyv kardesım saol ıns gelırde bıseyler yaparız valla sabahtan berı sallıyom sallıyom bısey oldugu yok bunuda verıyım de kurtuluyum dedımd
D
Bol şans ahh bende olsada o para sıkmaz ufak ufak oynardım 😀
Her konunun altında dilenmeye utanmıyor musun asgari ücretliBol sans dost
olmaz kanka ya bu maçlar öle bıseykı bu hafta 1.5 ustun dısında yazmıyorum o bıle gelmıyoZamana yay dost acele etme zamanla olur
Güzel duruor
@Shellac bak laf sokuyor konuya bak mesajlara bak ben i ne ile itham ediyor abicim forumda adam gibi 3 5 insan vwr sohbet muhabet ediyoz böylelerine ben gelemiyorumHer konunun altında dilenmeye utanmıyor musun asgari ücretli
keske asgerı ucretlı olsamHer konunun altında dilenmeye utanmıyor musun asgari ücretli
eyv bende yaparken bı çekındım ama sankı gösterıpte vermıycekGüzel duruor
Sana çok gülüyorum haberin olsun bağkurlu 🤣🤣Her konunun altında dilenmeye utanmıyor musun asgari ücretli
Noldu kardeşim naptın kayıp mı paso goremioz kuponlarınıBol sans dost
Latura sili bende aldım iy 0.5 u ateyv bende yaparken bı çekındım ama sankı gösterıpte vermıycekD
34 37 de yuzde 80 çakar oNoldu kardeşim naptın kayıp mı paso goremioz kuponlarını
Latura sili bende aldım iy 0.5 u at
Tamam bakalım kaybetmede yeterki derdin insan az olsun. Ne kadar az o kadar huzur@mountblade abi insan saysı az forumda o yüzden sık atmıyorum artık
Sen kimsin birader boyle konusabliyorsun@mountblade abi insan saysı az forumda o yüzden sık atmıyorum artık