- 34,546
- 19,157
- 113
Ben de tugay komutanı habercisiydim askerde girdiği odaya onunla beraber giriyordum yaram kapıda. Bekle diyordu yinede giriyordum kaloriferci yaptılar en son kebapYok öyle şeylerle resmim yok
Kolordu komutanı habercisiyim ben
Ben de tugay komutanı habercisiydim askerde girdiği odaya onunla beraber giriyordum yaram kapıda. Bekle diyordu yinede giriyordum kaloriferci yaptılar en son kebapYok öyle şeylerle resmim yok
Kolordu komutanı habercisiyim ben
Estağfurullah dostHee t.şş.klar tavanda diyosun yani![]()
Tebrikler dost 50 saniye var gole
Bizim karakolda max rütbeli basçavuştu onun habercisinin havasından geçilmiyodu mk kolordu komutanının habercisiyim diyon 🤣Estağfurullah dost
Zaten 50 saniye var bitmesine dostTebrikler dost 50 saniye var gole
Bide türkiyede paşalarda sıralamada 2.adamBizim karakolda max rütbeli basçavuştu onun habercisinin havasından geçilmiyodu mk kolordu komutanının habercisiyim diyon 🤣
Kanka sende bak tmm pyfBol şanslar
2-3 vereydi gelirdi dost. Canın sağolsun+1 verdi kansız hakem
Ben zaten 3 dk falan vericek diye girdirdim adamı dost 1 dk verceğini bilsem ah ah2-3 vereydi gelirdi dost. Canın sağolsun
Canın saolsun zarar yok zaten supriz olsun dedım attım giden 50 olsun+1 verdi kansız hakem
Bı ellide benim dediğim maça atarmisinCanın saolsun zarar yok zaten supriz olsun dedım attım giden 50 olsun
Hakkını helal et dost 50 bu devirde iyi paraCanın saolsun zarar yok zaten supriz olsun dedım attım giden 50 olsun
Yol geçen hanı mı burası kardesim çekil köşene maç takip etBı ellide benim dediğim maça atarmisin
3 dolarHakkını helal et dost 50 bu devirde iyi para
Bı ellide benim dediğim maça atarmisin