Dost Tebrikler valla ben delayli geliyorum hat kapalı lojmanda kalıyorum ya buranın int ağır 😃buseferde 23 de attı![]()
öyle yapbeyler fre varya onu sallayımmı kombıne üçlü gelirse gerek kalmaz bas dersenız basarım sorun yok
Keyfine gorebeyler fre varya onu sallayımmı kombıne üçlü gelirse gerek kalmaz bas dersenız basarım sorun yok
Kafana görebeyler fre varya onu sallayımmı kombıne üçlü gelirse gerek kalmaz bas dersenız basarım sorun yok
Bas gitsiiinbeyler fre varya onu sallayımmı kombıne üçlü gelirse gerek kalmaz bas dersenız basarım sorun yok
Geldi bu sefer 😃2oldu 10 dk sonra bildirim gelir
Lojman da lojman, dikeyim senin lojmaniDost Tebrikler valla ben delayli geliyorum hat kapalı lojmanda kalıyorum ya buranın int ağır 😃
Bol sanslarselam beyler roll yapıyorum basarılı olursak 2.3 arkadasa ulasırım
Hedef 10k yeterli
Kasa 1000+500
5 dakıkaya baslarız
Mantıklı dost aynen öyle yapbeyler fre varya onu sallayımmı kombıne üçlü gelirse gerek kalmaz bas dersenız basarım sorun yok
Sapla usta sen bilirsinbeyler fre varya onu sallayımmı kombıne üçlü gelirse gerek kalmaz bas dersenız basarım sorun yok
Bende bendeLojman da lojman, dikeyim senin lojmani![]()
Bas kafana göre dostbeyler fre varya onu sallayımmı kombıne üçlü gelirse gerek kalmaz bas dersenız basarım sorun yok
Fre mantıklı aradan çıksın tutarsa süper olurbeyler fre varya onu sallayımmı kombıne üçlü gelirse gerek kalmaz bas dersenız basarım sorun yok