- 29,273
- 3,849
- 113
42'
3-4 kişi var dostbeyler sızde farkındasınızdır sayı olarak çok fazlayız sececegım kişiler dısında kalanlar kusurabakmasın gonul ister herkeze atayım ama bakıye bellı
Başarılı olsunda önemli değil dost kimin kısmetinde varsa artıkbeyler sızde farkındasınızdır sayı olarak çok fazlayız sececegım kişiler dısında kalanlar kusurabakmasın gonul ister herkeze atayım ama bakıye bellı
Gönlünde gecene at dost burda takip eden hepimiz kardeşiz dost meclisi kimsenin gönlü kalmazbeyler sızde farkındasınızdır sayı olarak çok fazlayız sececegım kişiler dısında kalanlar kusurabakmasın gonul ister herkeze atayım ama bakıye bellı
Sen seç kral bitti gittibeyler sızde farkındasınızdır sayı olarak çok fazlayız sececegım kişiler dısında kalanlar kusurabakmasın gonul ister herkeze atayım ama bakıye bellı
o tmm@Stncl tukums gol İskoç gol oldu mu
Dostum sen sorunlumusun benim 1 2 yazinaydi sitemim sen benim hayatımda yeri olan biri degilsinki sürekli seni takip edeyim açtığın her konuya beni etiketlemek ten vazgecersen sevinirim çarsın pazar olsunsu hareketi yaptım ya ona bıle ego der sımdı kankam @Byscream1990