- 8,548
- 8,223
- 113
tsk ettım hedefe ulasamadık ama elimizde bos dönmedık 
Iyi geceler reis başka zamanatsk ettım hedefe ulasamadık ama elimizde bos dönmedık![]()
Aynen bugun serbest atışlar da Bi sorun var aq3 tane serbest atış kaçırdı sonda aynı adam 11de 0 üçlük inanilamz
zaten salladım gelsede cok bısey farketmezfjAynen bugun serbest atışlar da Bi sorun var aq
Kankam canın sağolsun şeyin sagolsunıkınızdebaska kımse yok zatensızlere cereszlık atıyorum tmm dm atacam sımdı
Gönlüne saglikıkınızdebaska kımse yok zatensızlere cereszlık atıyorum tmm dm atacam sımdı
Aynen dost rentistasın tutması iyi olduzaten salladım gelsede cok bısey farketmezfj)
Eyvallah dostıkınızdebaska kımse yok zatensızlere cereszlık atıyorum tmm dm atacam sımdı
mirasol adilik yaptıAynen dost rentistasın tutması iyi oldu
Sağlık olsun reis dert etmemirasol adilik yaptı
eyv reısGönlüne saglik
yokbe ne derdı buna kadar ne kuponlar patladıSağlık olsun reis dert etme
22sinde ben bi kupon yapım wild ol osura osura harca parayıcekımı verdım gelsın gonderımleri yaparız
Keşke siteler kazanmasaydiyokbe ne derdı buna kadar ne kuponlar patladı
Klasik Brezilya be dost söz de futbolun merkezi aq izlemesi en keyifsiz liglerdenmirasol adilik yaptı
Sana bir kuponlar atarım üzüntüden uyuyamazsan o yüzden siktiret reisim sağlık olsunsu kupona uzulmustum üzüldünmü dersenEkli dosyayı görüntüle 575776
benım arsivde baya genıs de en yakın tarıhlı bu var daha baya var alıs yapamadıko yuzden büyük atmak dert deılde gıttımı eldekınıde süpürüp gidiyoSana bir kuponlar atarım üzüntüden uyuyamazsan o yüzden siktiret reisim sağlık olsun