- 130,578
- 92,132
- 113
real den yatarsa yatsın az ekmeğini yemedik canı saolsun kralımınSon sn geldi ya la
SonuçGol oldu maç bitti
Eski dostumuz kazandı
Enişte ne zaman zengin olacan
Ben yokum yarından sonra halatla çekıcem fişi beklerım dost 2 miz aynı anda asarsak belki grup indirimi alırız cehennemdemEnişte ne zaman zengin olacan
Bugun sans yerinde bozmadan dvm eder umarim.daim olsun broreal den yatarsa yatsın az ekmeğini yemedik canı saolsun kralımın![]()
Biz nie gidiyoz cehenneme o kadar boş adam var onlar gitsinBen yokum yarından sonra halatla çekıcem fişi beklerım dost 2 miz aynı anda asarsak belki grup indirimi alırız cehennemdem
Hepsının anasının duası varmışBiz nie gidiyoz cehenneme o kadar boş adam var onlar gitsin
Dua kurtaracak olsa ne analar var dost kurtarmıyor tesadüfen yaşıyoruzHepsının anasının duası varmış
Kalpten gideyim diye bekliyorum maalesef o kadar şanslı değiliz dostDua kurtaracak olsa ne analar var dost kurtarmıyor tesadüfen yaşıyoruz
Kumardan medet umuyorsun ölmektende korkuyorsun öyle çıkış olmazKalpten gideyim diye bekliyorum maalesef o kadar şanslı değiliz dost
Kim korkuyor bizde korku duygusu var mıKumardan medet umuyorsun ölmektende korkuyorsun öyle çıkış olmaz
Kumar oynayamama korkusu yokmu sendeKim korkuyor bizde korku duygusu var mı
Yok dost her yerden 0ızKumar oynayamama korkusu yokmu sende
Herşey düzelir de biz düzelmeyizYok dost her yerden 0ız