- 8,549
- 8,258
- 113
eyv kardesımEmeğine sağlık başkanım
eyv kardesımEmeğine sağlık başkanım
kesene bereket dosteyv kanka 3 bın olsa valla belkı takıp bıle etmezdım o rakamlar sıradan kalıyo artık benım için
Hangi link ariyon yine bulalimsu lınkı bı buluyum
1x kankaHangi link ariyon yine bulalim
Abi ben mi yanlış görüyorum diğer maç kayıp değil migelirse bir ıkı kışıyı görürüm özelden sağlam totem ıkısıde korner
bana yazmadın dost yanlışlık olmasınarkadaslar yazdıklarım atar bana payfx tmm hepınıze cok tsk ederım göndermediklerim sovmesın aksma bı çıkarma daha yaparım inş
Ilk yari 2.5 du won oAbi ben mi yanlış görüyorum diğer maç kayıp değil mi
eyv kardesım sızde saolun sayenızde totemsız olmazdı bu maçkesene bereket dost
ne demek allah arttırsın inş kazancını dosteyv kardesım sızde saolun sayenızde totemsız olmazdı bu maç
Canın sağolsun seçilmemişiz kısmetarkadaslar yazdıklarım atar bana payfx tmm hepınıze cok tsk ederım göndermediklerim sovmesın aksma bı çıkarma daha yaparım inş
Sağlık olsun yazılmamış bana tebriklerarkadaslar yazdıklarım atar bana payfx tmm hepınıze cok tsk ederım göndermediklerim sovmesın aksma bı çıkarma daha yaparım inş
1 korner gösteriyor betco daIlk yari 2.5 du won o
valla miktar iyi allah daha çok versin kimseye atmak zorunda değil kendi parası ama konu başındaki 2-3 kişiden biriyim ben beklerdim kendime nasip değilmiş.adam az kazandı secılmedınız dıye uzulmeyın![]()
3 tane oldu sikinti yok1 korner gösteriyor betco da
dogru dıyorsun ama , para onun bısey gelmez eldenvalla miktar iyi allah daha çok versin kimseye atmak zorunda değil kendi parası ama konu başındaki 2-3 kişiden biriyim ben beklerdim kendime nasip değilmiş.
şu profil resmini gördükçe irite oluyom yakın zamanda değiş şunu mehmet şefi gördükçe delleniyorumdogru dıyorsun ama , para onun bısey gelmez elden
kanka yanlıs olmasın daha kimseye yazmadımvalla miktar iyi allah daha çok versin kimseye atmak zorunda değil kendi parası ama konu başındaki 2-3 kişiden biriyim ben beklerdim kendime nasip değilmiş.