- 80,970
- 54,137
- 113
Yapiyosun buz işinibuzda bı anda gelebılıyo oynadım ekran resmı alırken sayı oldu
Yapiyosun buz işinibuzda bı anda gelebılıyo oynadım ekran resmı alırken sayı oldu
Bende tejnisin yapiyorum sende keske basket yapsanYapiyosun buz işini![]()
eyv kardesım kucuklerde gelıyoda buyuklerde harbı cok tufaya gelıyom sansamı aksılıkmı buyuk kuponda patlatıyolar hepYapiyosun buz işini![]()
aman kanka su kumarda en sevmedıgım spor dalı ne ızlemesı ne oynaması zerre sevmıomBende tejnisin yapiyorum sende keske basket yapsan
Tenis miaman kanka su kumarda en sevmedıgım spor dalı ne ızlemesı ne oynaması zerre sevmıom
basketTenis mi![]()
he sımdı dustu jetonBende tejnisin yapiyorum sende keske basket yapsan
Aynisini baskette yasiyom valla kafa rahat olacak demekkieyv kardesım kucuklerde gelıyoda buyuklerde harbı cok tufaya gelıyom sansamı aksılıkmı buyuk kuponda patlatıyolar hep
Şans yok lo bu ara baronlarin eli baskette futbola gecsin düzelecezBende tejnisin yapiyorum sende keske basket yapsan
Tenis kazandırırŞans yok lo bu ara baronlarin eli baskette futbola gecsin düzelecez
aynen bızde ya para olur rahat deılız ya cok rahatız parayı bulamayız ıkısınıde bı araya getırdek zaten olacak bıseylerdeAynisini baskette yasiyom valla kafa rahat olacak demekki
arada denıyomda anlamıyomkı ust alıp gecıyomTenis kazandırır
Bu kadar yildir oynuyoz yav tenisi hic bilmiyom baskette takimlari taniyoz bari az cokTenis kazandırır
Düzelir komple umarimaynen bızde ya para olur rahat deılız ya cok rahatız parayı bulamayız ıkısınıde bı araya getırdek zaten olacak bıseylerde
ıns ama alıstık artık zengınlık zorDüzelir komple umarim
o nası bı oran oleSıkışınca bana sorun
Ekli dosyayı görüntüle 478709