- 48,705
- 53,259
- 113
Napican babasını dostBenimi takip ediyorsun @Novasky a101 konusunda o penguenin babasının numarasını bulsak
Napican babasını dostBenimi takip ediyorsun @Novasky a101 konusunda o penguenin babasının numarasını bulsak
Bende inanırım yaparlarİnanırım yaparlar
1 dk kala bile maçlara hep üst alırım çeyrek skorlarına baktım 4 dk kala 21 sayı diyodu dedim atamazlar show yaptılarİnanırım yaparlar
🤭Napican babasını dost
Her yere borç takıyor yazık onun sonu yok bari ispiyonlayalim bir hayrimiz dokunsunNapican babasını dost
İngilizler bizi paraladi dost bak İspanya maçınaSağlık olsun dost
Bırak bırak bak ben bıraktım1 dk kala bile maçlara hep üst alırım çeyrek skorlarına baktım 4 dk kala 21 sayı diyodu dedim atamazlar show yaptılar
Babası daha fenadir borç falan ister sonra verememde diyemezsin merhametli adamsın sen durduk yere alicaklar arasına campell yazdirtmaHer yere borç takıyor yazık onun sonu yok bari ispiyonlayalim bir hayrimiz dokunsun
3 maçtır İngiltere 10k 7k 4 k İngiltere şehri bitti bizim icinİngilizler bizi paraladi dost bak İspanya maçına
Ulan konya bizimAdım ataman
Benimde 11 k yedi ingilizler3 maçtır İngiltere 10k 7k 4 k İngiltere şehri bitti bizim icin
Yarın maaş yatınca esecen sanki bilmiyozBırak bırak bak ben bıraktım
Bu forumda bir seni birdaha seni seviyorum 🥰🤩merhameti senden aldık az da olsaBabası daha fenadir borç falan ister sonra verememde diyemezsin merhametli adamsın sen durduk yere alicaklar arasına campell yazdirtma
İkile bursada ayak altına aldırttırma kendini uzaUlan konya bizim
Şu Abuzer komurcuyu bilirmisinBu forumda bir seni birdaha seni seviyorum 🥰🤩merhameti senden aldık az da olsa
Bu İngiltere kadar zevksiz ülke yok asabiİngilizler bizi paraladi dost bak İspanya maçına