Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şuan'ki Ruh Haline Göre Müzik Dinle

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,825
22,594
113
Tüpçü den 161 çektim 153 ü Casivera ya atam dedim sahtesine atmışım 🤠 🤠
Sitelere gireceğin zaman Google a
Casivera telegram yaz TG yüklü değilse bile Google üzerinden tgye bağlanır ordan güncel linklere ulaşırsın
Hangi siteye gitmek istiyorsan x site telegram yaz böylelikle dolandırılmazsın 😆

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,637
3,087
113
Casivera telegram yaz TG yüklü değilse bile Google üzerinden tgye bağlanır ordan güncel linklere ulaşırsın
Hangi siteye gitmek istiyorsan x site telegram yaz böylelikle dolandırılmazsın 😆
ya dedim dün aksam dur king adamların giriş linkleri patlamış bunlar dolandırıcı olabilir dedim ama sözümü dinleyen kim parayı attı üstüne soguk su içti 😎 😎 😎

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,825
22,594
113
ya dedim dün aksam dur king adamların giriş linkleri patlamış bunlar dolandırıcı olabilir dedim ama sözümü dinleyen kim parayı attı üstüne soguk su içti 😎 😎 😎
Neyse ufak miktar gitmiş Allah'tan o gavur siteye bende tokatlandım ben tokatlandıysam herkes tokatlanabilir , mesela bugün 512 ise yarın 513 ü çakma açıyorlar 514 ü orjinal tamamen kendi tezgahları

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
37,067
19,919
113
Forumda olunca size soruyorduk. Siz yoksunuz ondan oldu.sizde de suç var verin paramı 🤠 🤠 🤠