- 47,893
- 52,698
- 113
Handikap şuan - 4.5
ilk çeyrek dışında hep alt oldu o gelse hedef tamamdı şimdiPartizan 170 alt al diyecektim bunların Ligi'nde son per hep alt oluyor
Valla iki tane genc çocuk var onlar baya iyi Bilbao sallama uclukleri girerse sıkıntıyorgun bide galiba yoksa zaten fark atardı ama bence yine alır
Nasip bu islerilk çeyrek dışında hep alt oldu o gelse hedef tamamdı şimdi![]()
Şiliye versen viskini yudumlayıp çekim sayfasında periyodun bitmesini bekliyodun dostilk çeyrek dışında hep alt oldu o gelse hedef tamamdı şimdi![]()
Aynen şimdilik öyle gidiyor 😂Şiliye versen viskini yudumlayıp çekim sayfasında periyodun bitmesini bekliyodun dost
alt olur daha o süreyi kullanmaya başladı mı her hücum girse yine üst olmazŞiliye versen viskini yudumlayıp çekim sayfasında periyodun bitmesini bekliyodun dost
Kanka o maçın her periyodu üst olur iyi izle 180 sayısı var o maçın deplasman ağır favori ev attıkça üstalt olur daha o süreyi kullanmaya başladı mı her hücum girse yine üst olmaz
Kanka o maçın her periyodu üst olur iyi izle 180 sayısı var o maçın deplasman ağır favori ev attıkça üstalt olur daha o süreyi kullanmaya başladı mı her hücum girse yine üst olmaz
La dur oynamadın üst olsun son 28 oynadım ben 38.5 a😂😂alt olur daha o süreyi kullanmaya başladı mı her hücum girse yine üst olmaz