- 80,979
- 54,137
- 113
payfix yaz dosttebrikler diyelim artık![]()
payfix yaz dosttebrikler diyelim artık![]()
47 oldu nasıl bi ağız varsa wonlattık hemenHiç girilmeyecek baremden üst almışsın be dost üzüldüm sana 40 ın üstüne çıkarsa almamalıydın zaten 46 nedir
Ne bileyim kral çevirmem lazım dedim ya akşamdan beri 500 lazım minimum yarınaHiç girilmeyecek baremden üst almışsın be dost üzüldüm sana 40 ın üstüne çıkarsa almamalıydın zaten 46 nedir
Allah daha çok versinhadi gözümüz aydın benim kazandığım gidecek borca siz benden zenginsiniz ona göre![]()
Borç yigidin kamcisidir ödeme dost 😂😂hadi gözümüz aydın benim kazandığım gidecek borca siz benden zenginsiniz ona göre![]()
Geldi zaten sakin olNe bileyim kral çevirmem lazım dedim ya akşamdan beri 500 lazım minimum yarına
47 oldu ama 😂😂😂 hadi gözümüz aydın 90 lira olduHiç girilmeyecek baremden üst almışsın be dost üzüldüm sana 40 ın üstüne çıkarsa almamalıydın zaten 46 nedir
kazanırsak biz sana dönüş yaparız dosthadi gözümüz aydın benim kazandığım gidecek borca siz benden zenginsiniz ona göre![]()
Bu betco çok fena kral 😂Geldi zaten sakin ol![]()
Edo sen nerelisin47 oldu ama 😂😂😂 hadi gözümüz aydın 90 lira oldu![]()
valla ödemezsek bloke falan gelir zaten kullanıma kapattılar baya sıkıntı olur mecbur ödicezBorç yigidin kamcisidir ödeme dost 😂😂
Aslen Yozgat doğma büyüme Ankara gardaşımEdo sen nerelisin
Bankaysa öde birgün geri borç verirvalla ödemezsek bloke falan gelir zaten kullanıma kapattılar baya sıkıntı olur mecbur ödicez
1910 ney kanka doğum tarihinmiAslen Yozgat doğma büyüme Ankara gardaşım
Ode gardasim öde bugün var yarın yok yarına bırakmavalla ödemezsek bloke falan gelir zaten kullanıma kapattılar baya sıkıntı olur mecbur ödicez
yokla kendiniz kazanın yeterkazanırsak biz sana dönüş yaparız dost
kesene bereket