- 9,259
- 3,918
- 113
Bol şans dostumEkli dosyayı görüntüle 144983Ekli dosyayı görüntüle 144984Ekli dosyayı görüntüle 144985
78 freebet gelmiş kuponlara dewamke
Bol şans dostumEkli dosyayı görüntüle 144983Ekli dosyayı görüntüle 144984Ekli dosyayı görüntüle 144985
78 freebet gelmiş kuponlara dewamke
Kanka dayim eski kulagi kesiklerdenSen dayıyı eski müptezellerden sandın herhalde dost
Afrikada mı yaşıyon dostum ülkedeki tüm ezanlar coktan okunduSahuru yaptık buji odasnia artık girmemiz lazım
Bagcılarda yada esenyutta@sukes1982 dayi haftaya istanbula geliyorum saglam kaliteli kokaini nerden bulabilirim
Araya kqynariz dostSıra numarası al dost . Mesai saati biter bizim işlem uzar bugün Ekli dosyayı görüntüle 144986
Tesekurer dayi Bu islerin piri oldugunu biliyordumBagcılarda yada esenyutta
Dost internet kötü 30 dk önce yazdım anca göndermişAfrikada mı yaşıyon dostum ülkedeki tüm ezanlar coktan okundu
Dost bali ,tiner neyine yetmiyor . Dayım bi buji odasına soksa 5 tüp yapistirici parasi cikarKanka dayim eski kulagi kesiklerden
TebriklerDost internet kötü 30 dk önce yazdım anca göndermiş
Ne kokoini dost bimden pudra şekeri alsana@sukes1982 dayi haftaya istanbula geliyorum saglam kaliteli kokaini nerden bulabilirim
İkramiye kazandınızTebrikler
Dost maddeyi kullandiktan sonra bunu söyler misin sen deTesekurer dayi Bu islerin piri oldugunu biliyordum
Buji şartları değişti dostum Shellac özelden veriyor artık bujiyiAz kişiyiz buji odasına sigariz
😀😀😀😀Dost maddeyi kullandiktan sonra bunu söyler misin sen de
Alabilir miyiz dostBuji şartları değişti dostum Shellac özelden veriyor artık bujiyi