- 9,742
- 6,794
- 113
marley dostum da bi aralar 10k olmustu yanlış mı hatırlıyorumHerkes kovalar dost bunları bir gün herkes yine oralara düşer para gelip geçici yarın 10 k mız olsun bizde 1 hafta durmaz
marley dostum da bi aralar 10k olmustu yanlış mı hatırlıyorumHerkes kovalar dost bunları bir gün herkes yine oralara düşer para gelip geçici yarın 10 k mız olsun bizde 1 hafta durmaz
Herkes düşer bir günUlan gelse şunları atacaktım . Yine atayım. Emmim zamanında ıyi etkinlik kovalıyormuş
Doğru dost dead or alive sağolsunmarley dostum da bi aralar 10k olmustu yanlış mı hatırlıyorum![]()
Bu slotta böyle kazançlar sağlanıyor mu gerçekten ben ne zaman denesem patates enayi oyunu olarak görüyorum ben slotları. Yanlış anlamayın tabiDoğru dost dead or alive sağolsun
Ben yuksek miktarları hep slottan aldım . Param çıksa eglencesine oynarım . Kazanmak için yatırırsan vermez . Öylesine yatırdığinda verir . Ama yine de oynama . Çok zevklidir ama tavsiye etmemBu slotta böyle kazançlar sağlanıyor mu gerçekten ben ne zaman denesem patates enayi oyunu olarak görüyorum ben slotları. Yanlış anlamayın tabi![]()
Sigara parasi bulamiyoz cekilis yapiyoz knka iflah olmayiz biz 😀Ulan gelse şunları atacaktım . Yine atayım. Emmim zamanında ıyi etkinlik kovalıyormuş
Neredeyse 18 sene oldu iddaa ya basliyali ama rulet bj betgames bunlar ilgimi çektide slota hiç sarmadım bu zamana kadar ancak freespinlerle çevirmişmdrBen yuksek miktarları hep slottan aldım . Param çıksa eglencesine oynarım . Kazanmak için yatırırsan vermez . Öylesine yatırdığinda verir . Ama yine de oynama . Çok zevklidir ama tavsiye etmem
Bendigomudur ne zıkkımsiai son 3 dk sayı atmiaidılar 140 da bitti2.kupon maaelsef lose