- 90,539
- 100,136
- 113
bız homeofis calısıyoruz dayısende gir
bız homeofis calısıyoruz dayısende gir
53 mü bedava o nasıl şöbiyet la nişantasında kilosu 250 tlayıptır soylemesı arkadas ısmarladı bugun sobıyet ıftardan sonra bunda bı sey yok ayıp olan yarım kılosu 53 tl dost bı kupon eksık yap ye sobıyetı
Aynen sukes bey bilir ben tulumbayı bile bilmemKnka biz gariban adamlariz tulumbadan ustu yok bizde herkes sukrumu
bırak sımdı gecen 500 koymaz dıyodun basarkenAfiyet olsun dost benim kuponlar 20 TL llik 3-4 kupon yapmiyim da alayım
Dost bende b12 vitamini eksikliği var parasızlıktan vitamin alamıyoruz o zamana denk gelmiştirbırak sımdı gecen 500 koymaz dıyodun basarken
Knka kponlari sana bi atsam sen benden de betermissin dersin dakika 30 da tek mac 1 gol bekliyorum mac oyle bitiyor dakika 50 de korner aliyorum korner oyle bitiyor 😀sen en son ne zaman wonladın dost
Sende amma attin sukru53 mü bedava o nasıl şöbiyet la nişantasında kilosu 250 tl
Sinan kadar afedersin geniş adam yok herkes benim dostum herkes benim kardeşim mantığı var adamda öyle adamdwn uzak duracaksınbugun sinan babayla sergen hocam geldi bizim iş merkezine adamlar hayatla taşşak geciolar boyle large lık yok boyle rahatlık yok amk
Dayım aslan yalan konuşmaz hatta üzülmeyelim diye kilosunu eksik söylediSende amma attin sukru
iyimisin olum 200 den assa baklava yok burda ucuz gordulwermı o baklava satılmaz ne para var adamlardaSende amma attin sukru