- 57,097
- 19,025
- 113
97 106
Nba da belli olmuyorUzamaz dost 9 sayi fark var nereye uzuyo
atarlar atarlar 40 sanıyede 15 atım 1,7 lıramı gasp ettı bunlar o neydı yaa hala aklımdan cıkmıyo o nası bı olaydı ya2 dakkada 25 sayi atacak halleri yok aw
Aynen dayiatarlar atarlar 40 sanıyede 15 atım 1,7 lıramı gasp ettı bunlar o neydı yaa hala aklımdan cıkmıyo o nası bı olaydı ya
Unutulmaz bir kara ani dostatarlar atarlar 40 sanıyede 15 atım 1,7 lıramı gasp ettı bunlar o neydı yaa hala aklımdan cıkmıyo o nası bı olaydı ya
Deotri fisi cekti dayi bitti o isatarlar atarlar 40 sanıyede 15 atım 1,7 lıramı gasp ettı bunlar o neydı yaa hala aklımdan cıkmıyo o nası bı olaydı ya
ayıp edıyon dayı gonlun hos olcaksa aramızda 2k toplayıp cıkaralım zararıatarlar atarlar 40 sanıyede 15 atım 1,7 lıramı gasp ettı bunlar o neydı yaa hala aklımdan cıkmıyo o nası bı olaydı ya
Bundan sonra reactoonz ve honey rush oyunlarım . İlla bir gün big win acarım@Marley15 knka yokmu slotta bu ara bi 8 k miz la
Bekliyoruz knka banka ibani var biliyonBundan sonra reactoonz ve honey rush oyunlarım . İlla bir gün big win acarım
Bol şans dostumBundan sonra reactoonz ve honey rush oyunlarım . İlla bir gün big win acarım