- 43,561
- 15,719
- 113
Sanırsam 55 kişimi var şimdi
Sanırsam 55 kişimi var şimdi
Gözden kaçan varsa Kusura bakmasjnSinan
Marley
Erhan
Galatasaray
Keskin
Ben
aynen dayı taksımı ben yaparım sen kendını harcadıgın her enerjı sana lımonlu sorbeye patlıyo5 kişimi var şimdi
ben cok severım hıc bır zaman o küçük topu göremem amacok severim bayılırımHiç anlamam buz hokeyinden
bu ne abiiiGözden kaçan varsa Kusura bakmasjn
Hatay macinda hata yapsaydiniz gorurdum ben sizi sukru bey sampiyonlugunuz bizim elimizde adami delirtme54 gece matematıgıne senın ben sergen bunların aklını almıs belli![]()
Dayı 6 jsiyiz sen 5 dedin ha 5 beş ha 6bu ne abiii
Biz de her hafta cumartesileri 11.00-12.00 oynarız hokeyiben cok severım hıc bır zaman o küçük topu göremem amacok severim bayılırım
zengın adama yakısmayan hareketler zengın boyle zengın oluyoDayı 6 jsiyiz sen 5 dedin ha 5 beş ha 6
Forumu ful etiketleyseydin knka 😀bu ne abiii
Bjk ligden çekilsin GS yine şampiyon olamaz cumartesi umarım ilk 15 dk umarım gol yemezsiniz 3-4 olur o zamanHatay macinda hata yapsaydiniz gorurdum ben sizi sukru bey sampiyonlugunuz bizim elimizde adami delirtme
arada 25 tl gibi cok hatırı sayılır bir maliyet söz konusuDayı 6 jsiyiz sen 5 dedin ha 5 beş ha 6
Tamam dayicigim bana vermezsin olur buter canın sağolsun arkadaşlar alsın ben almış kadsr olurumarada 25 tl gibi cok hatırı sayılır bir maliyet söz konusu
papara 20 tl dayı herkes 20yı alır uzar bosver sen paparası olmayana havale yapılır kardesın halleder o ıslerı sen paradan haber verarada 25 tl gibi cok hatırı sayılır bir maliyet söz konusu
benim babam orduda kızılhisar köyünde oynarmış bana ordan kalma atadan yan,iiBiz de her hafta cumartesileri 11.00-12.00 oynarız hokeyi
Imkansiza girdi 😥😥haydı canada 8-9 dkkaları gormeden sallayın la bunlar peş peşe atarlar bide
erhan sana atım yolla yaz payfixpapara 20 tl dayı herkes 20yı alır uzar bosver sen paparası olmayana havale yapılır kardesın halleder o ıslerı sen paradan haber ver
Bakkal dayi tesuflerimi bildiririm Besiktas kimki Galatasaray a 4 atsin la 😀Bjk ligden çekilsin GS yine şampiyon olamaz cumartesi umarım ilk 15 dk umarım gol yemezsiniz 3-4 olur o zaman