- 9,259
- 3,918
- 113
Payfixte tam 25 i olan varsa bana atsın komple ona geri atayım 24 bir usime yaramıyor zaten
Bana daha düsmediPayfixte tam 25 i olan varsa bana atsın komple ona geri atayım 24 bir usime yaramıyor zaten
Dayım hallediyor öz dayım bu kadar iyi değil helal dayı @sukes1982Payfixte tam 25 i olan varsa bana atsın komple ona geri atayım 24 bir usime yaramıyor zaten
Dostim memleket neresiTebrikler soydaş son anda
😀😀😀😀 aminDayıcım kesene bereket olsun Allah iki cihandada muhaffak eylesin Allah cennet kapılarıyla müjdelesin olsun amin
Hakli ciktin dayiigoll geldii
SamsunDostim memleket neresi
Anladım dostum bu sene hedef superlig İnşallahSamsun
boş kaleye atıldı gol bu aradaHakli ciktin dayii
Inşallah büyük ihtimal play-off danAnladım dostum bu sene hedef superlig İnşallah
Valla bu işi biliyon dayıboş kaleye atıldı gol bu arada
buz hokeyı ole bıde skor yakınsa son 1 dk kaleyı bırakıolarTebrikler soydaş son anda
dayımın 2 vakte belasını verecek duayı yaptın dost tebrık ederım en son hangı duan tuttu hatırlıyon mu hepsı ters olmustur vara gıtmıstırDayıcım kesene bereket olsun Allah iki cihandada muhaffak eylesin Allah cennet kapılarıyla müjdelesin amin😀
Yani kalecide oyuna dahil oluyorbuz hokeyı ole bıde skor yakınsa son 1 dk kaleyı bırakıolar
Ayıp edıyon dost 3 ay kuran kursuna gitmiş bi mümin var karsındadayımın 2 vakte belasını verecek duayı yaptın dost tebrık ederım en son hangı duan tuttu hatırlıyon mu hepsı ters olmustur vara gıtmıstır