- 2,201
- 1,178
- 113
Adam para atacağım vs diye bidey demedi konuda takip ediyoruz yani ne yalamasindan bahsediyorsun ben onu anlamadım
Dur bakalım karanlıktan aydınlığa yürümeye az kaldı . Hepsiyle hesaplaşırızAnlatmak istediğim senin kuponunu takip ettiklerinden takip etmiyorlar amaçları belli bak yamyama senin kupona bakarken dışardan 3 konuya ooo reis Bol şans takipteyim yazıyor bu isler boyle![]()
son 19 saniue69.70 son 26 saniye
olum valla çok korktum farkında olmadan olmuşsa falan diyeYok la sana demiyorum![]()
Kimseye öyle bisey yapmadım dost emin olAnlatmak istediğim senin kuponunu takip ettiklerinden takip etmiyorlar amaçları belli bak yamyama senin kupona bakarken dışardan 3 konuya ooo reis Bol şans takipteyim yazıyor bu isler boyle![]()
Senden bahsettiğimi kim söyledi kardeş uzatma konuyuKimseye öyle bisey yapmadım dost emin ol
Adam kupon sonunda para atmıcam dese bin tane laf yapıcaksın burda, yok boşuna mı takip ettik yok ayıp ettin. Hayrına mı takip ediyorsun şimdi sen yeme bizi..Adam para atacağım vs diye bidey demedi konuda takip ediyoruz yani ne yalamasindan bahsediyorsun ben onu anlamadım
Birader para talep. Etmiyorum evet etmedim deAdam kupon sonunda para atmıcam dese bin tane laf yapıcaksın burda, yok boşuna mı takip ettik yok ayıp ettin. Hayrına mı takip ediyorsun şimdi sen yeme bizi..
70 mi halason 7 saniye
Bol Sans güzel seçimler
7070 mi hala![]()