- 5,469
- 3,773
- 113
Canın sağolsun geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin5 dk 4 sayi atmadilar 86 da bittii
Canın sağolsun geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin5 dk 4 sayi atmadilar 86 da bittii
O 32k çekmişim gördün mü onuBir 25 de ben verdim talep bende tiryiklayim bırakalım
Şaşırmıyorum 2 ay önce de 3 sayı gelmedi 3 dk da sen oynayınca bunlara birseyler oluyor dayım5 dk 4 sayi atmadilar 86 da bittii
Ozaman bittik nerden bulastik yaw 😏😌O 32k çekmişim gördün mü onu
Orda 5 farklı papara hesabından yollamişlardı ağır sövmüştüm sonuncuda kesintiye girmişti
La ne flood yapıyon attiğim mesajı bulamiyorum saniyede 10 mesaj atıyon. Aynı şekil devam edersen 2 gün ban2 dk boş geçse de rahatlasak
3 milyona bagcilardan anca alirsin koy cebine 500 bin dolar 1 tanesini belki veririmHedef 3m
sükes dayının nişantaşındaki evini alicam
Ben floating dragon oynamam abi ne floatingi 😡😡😡La ne flood yapıyon attiğim mesajı bulamiyorum saniyede 10 mesaj atıyon. Aynı şekil devam edersen 2 gün ban
Bu arada ne demek floodLa ne flood yapıyon attiğim mesajı bulamiyorum saniyede 10 mesaj atıyon. Aynı şekil devam edersen 2 gün ban
Slottami yptin.guzel para
Aynen bu gece swette vbet 15 1xbet 14 burada verirse 25 oluruz 54 k hedef 100 kSlottami yptin.guzel para